Köp WYNNS Motorolja

32 resultat
Diesel-Zusatz
Varunr:OIL-880-2680
Pris inkl. moms
plus frakt

I LAGER

Vinna med Wynns

 

Wynn's är ledande varumärke inom kemiska tillsatser för att stödja och förbättra mekaniska egenskaperna hos motor, växellåda, transmission, bränslesystem, luftkonditioneringssystem, kylsystem, osv. Men allt började 1939, när 70-årig advokat Chestien Wynn uppfann kemisk förmel för tillsatser, som kallades Wynns Friction Proofing. Tillsatsen visade sin effekt genom att bidra till optimerat skydd av metallytor som fick minskade friktion och slitage. Produktens första parti var högt uppskattat och Wynn Oil Company grundades. Men produkten krävde ytterligare förfining, som betydde en serie vägtester i aggressiva miljöer, flyg på flygplanet utan motorolja och ett antal hastighetsrekord med denna tillsats. Effektiviteten visade Wynns minskar skador på lagren med 44,7% och höjer bränsleeffektiviteten med 10%.

 

Sortiment av tillsatser

 

Motorn tålar enorm belastning under hela sitt liv som leder till dyrbar reparation till slut. För att få bukt med negativ påverkan och förlänga motorns livslängd behöver man tillsatser som skyddar smörjning, kylssystem och bränslesystem. För att skydda metaldelar i motor välj Wynn’s High Performance som ökar kompression, undviker svarta avgaser hos diesel och minskar slitage. Liknande antislitageeffekt kan uppnås även för växellåda med HPLS tillsats och för att åtgärda läckage i kylsystem och styrning kan krävas Wynns Radiator Stop eller Power Steering Stop Leak.

 

Spara på köpet

 

Vad bra att finns sätt att välja produkter hemma och jämföra deras egenskaper i online oljebutiker. Hos motorolja-online.se är det möjligt att spara rejält också. Tack vare våra navigeringsfilter kan du minska utbud av vissa varor och gör ditt val enklare och snabbare. Lägg efteråt Wynns tillsats i kundvagnen och betala. När det gäller leverans som har vi mycket snabb frakt.