Köp WD-40 Motorolja

20 resultat

Tekniken från flygindustri

 

En gång bestämde tre anställda på ett litet nystartat företag i San Diego att hitta lösningsmedel som kunde tränga undan fukt, avfetta och förhindra korrosion för användning inom flygindustrin. Innan magisk formel skapades tog det 40 försök och WD-40 tyder på det ”Water Displacement perfected on 40-th try”. Genom att förhindra frysning av lås och mekanismer i hushåll började första burkar av denna spray tränga in till butiker i slutet av 1950-talet. Ingen silikon, fotogen, vatten, vax, grafit, klorfluorkarboner och någon av de kända carcinogener gjorde lösningsmedel perfekt för allsidig användning. Detta framsteg blev bestående tack vare produktens oerhört popularitet bland kunder.

 

Tillgängliga produkter

 

Trots att andra tillverkare kunde inte skapa sitt medel med liknande egenskaper vilar WD-40 inte på sina lagrar och därför utvecklar ständigt nya fett- och smörjmedel i en separat serie ”Specialist”. Dit ingår t.ex. snabbtorkande silikonsmörjmedel som används för smörjning och skydd från rost av ventiler, rullager, och speciellt passar plast- och gummidelar. Dessutom erbjuds professionella vita spraymedel för underhåll och reparation av tungbelastade delar, såsom rullager, kolvar, bromsdelar. Förutom smörjning kan bilägare dra nytta av smarta WD-40 rengöringsmedel för enklare motorstart, renare bromsdelar och vid reparation av elkomponenter som ställer höga krav på sammansättning.

 

Köp förmånligt

 

När man besöker en vanlig bilbutik så kan fattas burkar av önskad volym och man är tvungen att köpa mer eller mindre till hutlösa priser. Det är uteslutet i motorolj-online.se, där alla WD-40 smörjor och rengöringsmedel säljs i diverse mängder och dessutom vid partihandel kan köpas med rejält rabatt. Välj verksamma produkter och tillbehör, lägg i varukorgen, betala smidigt och vänta på leveransen.