Köp VALVOLINE 5W-40 Motorolja

4 resultat

Lämplig för sträng kyla

Det finns oljetillverkare som skryter med sina oljor, fast deras påståenden stämmer ofta inte med verklighet, vilket är inte fallet med Valvoline SynPower som tillverkad av helsyntetisk basolja med tillsatser speciellt utvalda för att tillfredställa nutida krävande motorer. Exceptionella egenskaper av Valvoline 5W-40 överstiger kraven från de flesta ledande biltillverkare för motoroljor. Det bevisar tusentals nöjda bilister som är glada över att kunna starta motor vid -30 och även lägre – resultat som överraskar dem med svagt batteri. Resultat är att oljan inte fryser och vid dess byte inte svartnar, trots att man försummar med bytesintervall.

Håller även längre

En annan stolthet av Valvoline är MaxLife som tillverkas av samma utvalda helsyntetiska basoljor, men förstärks av en annan uppsättning av tillsatser. Den färdiga produkten visar sin största effektivitet i smörjning av diesel- och bensinmotorer på alla fordonstyper, men speciellt passar nyttofordon som kräver längre oljebytesintervall. Denna Valvoline 5W-40 olja är i stånd att hålla länge och förhindra läckage och minska oljeförbrukning vilket är viktigt för gamla fordon som kör mycket.

Billig oljebutik

Att köpa en högkvalitativ olja är ytterst viktigt eftersom motor är mest dyrbara enheten bland andra bildelar. Därför erbjuder motorolja-online.se hela uppsättning av endast de oljor som rekommenderade och godkända av största biltillverkare. En av dem är Valvoline 5W-40 som erbjuds till skruvade priser, speciellt när man köper stor behållare med olja. Bara välj antal eller volym, lägg varan i kundvagnen och ange leveransadressen – olja kommer att levereras inom några dagar.