Köp VALVOLINE 20W-50 Motorolja

2 resultat

Mineral olja med fina egenskaper

De som ägar äldre bilar och tar hand om dem är förtjusta över kunna köra en klassiker som också riktar uppmärksamhet åt sig. Men ibland stötter man på problem att det går faktiskt inte att hälla avancerad motorolja till deras motorer. Det orsakas av att det finns spelrum i motordelar mellan cylinderväggen och kolvar som med tiden har blivit större, och även hos nyrenoverade bilar skiljer sig från moderna motorer med fin tillpassning. Även mellanrum i packningar förbjuder att använda flytande helsyntetiska oljor. För detta fall tillverkas Valvoline 20W-50 mineralolja som är i stånd att ge ultimata prestanda hos insugsmotorer eller de som är utrustade med turboladdning. Extra tillsatser möjliggör även drift under extrema förhållanden under rally och racing.

Fördelar av Valvoline 20W-50 olja

Valvoline VR1 Racing olja innehåller zink innehåll ger högt skydd för högpresterande motorer på racerbanan eller motorvägen. Valvolines exklusiva kemisammansättning är utformad för att minska friktionen och öka prestanda. Det är en bland de mest populära motoroljor som passar alla typer tävlingar inklusive asfalterade och leriga körbanor och även dragracing. Att den är skapad för racing bilar gör den också lämplig för med personbilar också. Dessutom anti-skumsystem av Valvoline 20W-50 skyddar motorn under extrems temperaturer och belastning. Vad bra är att olja är helt lämplig mot motorer som går på alkoholbränsle.

Hitta i butiken med överkomliga priser

För att köpa motorolja är det tillräckligt att ha en internet anslutning, eftersom med hjälp av den kan man komma åt motorolja-online.se – butiken som driver med försäljning av Valvoline 20W-50 – lösning som kommer att ge nytt liv åt din gamla bilens motor.