Köp VALVOLINE 10W-60 Motorolja

1 resultat

Universell året runt olja med fokus på varm drift

Motorolja för användning under kalla och varma temperaturer är det mest vanliga alternativ som finns, eftersom den kräver inget byte som däck gör när det kommer vintertid eller sommartid. Att uppnå sådana egenskaper förtjockas flytande oljor med speciella tillsatser som gör att de mindre förtunnas i varma temperaturer och stelnar vid låga temperaturer. Men ibland räcker det inte och tillverkare förflyttar viskositetsegenskaper mot varmare klimat och tung belastning eller mot vintertid. Men även i så fall kan man nöja sig med säker kallstart åtminstonde vid -5 grader. Det är Valvoline 10W-60 olja skapad speciellt för hårda förhållanden under höga temperaturer.

Avancerad olja för extrema förhållanden

VR1 Racing är en högkvalitativ syntetisk olja som är speciellt skapad för användning i bensinmotorer i personbilar som utsätts för långtids hög belastning, bland annat i sport körning. Valvoline 10W-60 kommer att ge en stark oljefilm vid höga och låga temperaturer. Den innehåller tillsatser som ger utmärkta anti-friktions egenskaper, dessutom skydder motorn mot korrosion. Extra tålighet mot värme betyder också skydd mot avlagringar som brukar dyka upp just i hettan. Som följd märks reducerad oljeförbrukning under hela driften av fordon.

Ett litet steg mot köp

Högkvalitativ motorolja för sportbilar betyder inte alltid att det är svårt att få tag i den, bara öppna webbläsare och slå på motorolja-online.se. Hos oss hittar du din Valvoline 10W-60 olja med väsentlig rabatt som speciellt ökar när man köper i parti. Eftersom det är alltid klokt att skapa sig ett litet förråd av olja som har så fina egenskaper.