Köp VALVOLINE 10W-40 Motorolja

9 resultat

Val för din mc

Fyrtaktsmotormotorer i motorcyklar är en modern och effektiv lösning som förlänger hela motorns livslängd eftersom motorolja har sin plats och bränsle sin. Men förstås mycket beror på motorcykelolja man häller dit. De motorcyklar som kräver API SL eller JASO MA, JASO MA2 standarder kräver Valvoline 10W-40 olja som är optimerad för smörjsystem där motor, växellåda och koppling är integrerade med våt koppling. Valvoline SynPower 4T blir lämplig för motorcyklar som körs under kalla väderförhållanden vilket passar svenska klimatet utmärkt. Motoroljan har en sådan viskositetsklass att den inte flyter snabbt från cylindeväggarna när motor är varm och startas igen. Lika bra fungerar den i kallt väder när oljan spridds snabbt ända till topplocket där den smörjer ventiler. Basoljor och tillsatser som ingår i olja är tillverkade av högkvalitativa råvaror så att man kan lätt garantera maximal prestanda för tvåhjuliga fordon.

Vilka fördelar motorolja har

Tack vare senaste tekniker som man inför får man i resultatet optimala friktionsegenskaper hos Valvoline 10W-40, vilket gynnar maximal kraftöverföring, smidig växling och korrekt skydd av våt koppling som är godkänt av JASO MA. Detta uppnås till största del av att motorn som hålls ren genom minskade avsättningar och slam. Lika bra går det att starta motor under kallt väder utan risk på stor slitage även under extrema temperaturer och långa perioder av motorns inaktivitet. Stark oljefilm och förbättrad stabilitet ger långvarigt motorskydd. Även om SynPower 4T blir föråldrad kan man förvänta sig att ha samma egenskaper av ens motor som fortsätter att prestera på högsta nivå.

Lätt sätt att spara

För att bli den första på motorväg och känna frihet och självständighet behöver man ha en motorcykel som presterar utan problem. Nyckelroll här spelar just motor som behöver använda högklassig bränsle och vars delar ska simma i förstklassig motorcykelolja för bli smörjda på bästa sätt. För detta ändamål har man Valvoline 10W-40 som är skapad för en rad motorcyklar som kräver smörjmedel med kompromislösa egenskaper. Därför om man vill köpa en sådan flaska eller flera flaskor då tillrådes det att titta närmare på motorolja-online.se där säljs denna olja till väldrigt skruvade priser så att ossanolikt hittar så låga priser någonstans. Bara välj varan och lägg den till kundvagnen för att starta oljans väg direkt till ditt hem. Glöm inte att ange adressen och njut av kvalitativ produkt.