Köp VW ORIGINAL Motorolja

1 resultat

VW-Original

 

De olika typerna av motorolja på marknaden är avsedda för olika ändamål. För att välja rätt typ av olja för ditt fordon måste du förstå betydelsen av oljetillsatser, viskositetsbetyg och klassificeringskoder. Oljetillsatser är till för att hjälpa oljan att hålla motorn sval, ren och korrosionsfri, detta kan stå för upp till 25 procent av kostnaden för oljan. Viskositetsklassificering: Olja klassificeras och identifieras utifrån sin viskositet, vilket avser dess förmåga att flöda. Två typer av olja finns på marknaden: enviskositetsolja och flerviskositetsolja. Nästan varje fordon är konstruerat för att köras på flerviskositetsoljor. Ju lägre tal desto tunnare olja och desto lättare flyter den. För att få reda på vilken viskositet du ska välja för ditt fordon, se din bruksanvisning för ett oljeviskositetsdiagram. Oljeklassificeringskoder: Starburstsymbolen på en oljebehållaretikett innebär att oljan uppfyller de nuvarande kraven för motorskydd och bränsleekonomi i Internationella standardiserings- och godkännandekommittén för smörjmedel (ILSAC), en gemensam insats av amerikanska och japanska biltillverkare.

 

Mer om VW-Original

 

Syntetisk olja: Vissa hävdar att syntetiska oljor tillåter längre intervaller mellan oljebyte, resulterar i mindre slitage på motordelarna och fungerar vid högre motortemperaturer. De längre intervallkraven har ännu inte bevisats. När du ska köpa ny motorolja är det bra att kolla upp typ av olja har du har använt tidigare. Om ditt fordon har fungerat bra med den oljan så finns det egentligen ingen anledning att byta varumärke. Titta också i din bruksanvisning. Om ditt fordon fortfarande är under garantier, kan användning av något annat än den rekommenderade oljan ogiltigförklara garantin på ett nytt fordon. VW Original har tagits fram för moderna motorer som är utvecklade av Wolkswagen. Oljan passar bra till Otto- och dieselmotorer. Oljan hjälper till att minska avlagringar på insugningsröret. Den erbjuder ett utmärkt skydd vid olika temperaturer. Motoroljan förbättras motorns prestanda och livslängd.

 

Handla ny motorolja idag

 

Kom ihåg att serva din bil regelbundet och att byta ut trasiga eller utslitna delar på din bil. Det är även viktigt att byta ut motoroljan med jämna mellanrum. De finns i en mängd varianter och det gäller att köpa rätt. Välkommen in till motorolja-online.se, butiken på nätet där du hittar det du behöver till din bil. Här finns allt du behöver när det gäller motoroljor till olika fordon. Du kan exempelvis köpa VW-Orginal motorolja. Vi erbjuder snabba leveranser och låga priser. Vi önskar dig lycka till med inköpen av ny motorolja och tillbehör till din bil.