Köp VW ORIGINAL Motorolja

1 resultat

Varför krävs originell olja?

 

Trots att VW testar motoroljor från andra tillverkare och de flesta får godkännande att användas hos VW motorer, föredrar VAG-koncernen att skapa egna oljetyper som att gynna högeffektiv smörjning. VW-Original kan användas hos bensin- och dieselmotorer, med/utan turboladdare hos motorer med Common-rail insprutningssystem. Dessutom kompletteras sådana dieselmotorer med dieselpartikelsystem. Därför blandar VW-koncernen lämpliga tillsatser själv med basolja för att ge perfekt motorprestanda. Den ursprungliga VAG motorolja ökar inte bara motorens prestanda utan även livslängden för varje komponent i motoren.

 

Egenskaper av originell olja

 

En av dem mest omtycka oljor är Longlife III 5w-30 som förhindrar överhettning av motordelar, deformation av inre ytor som ett resultat av frätande och oxidativa processer. Kvalitet av denna VAG-olja ger en möjlighet att förlänga motorns livslängd utan att behov av större reparationer. En unik formel av VW-Original ger resistens mot förbränning och åldrande. Med en sådan motorolja behöver man inte att ofta fylla på den, och överskridande av bytesintervall kommer att inte orsaka skada åt motorn, eftersom smörjmedlet inte förlorar prestandaegenskaper under en lång tid.

 

Handla ny motorolja idag

 

Kom ihåg att serva din bil regelbundet och att byta ut trasiga eller utslitna delar på din bil. Det är även viktigt att byta ut motoroljan med jämna mellanrum. De finns i en mängd varianter och det gäller att köpa rätt. Välkommen in till motorolja-online.se, butiken på nätet där du hittar det du behöver till din bil. Här finns allt du behöver när det gäller motoroljor till olika fordon. Du kan exempelvis köpa VW-Orginal motorolja. Vi erbjuder snabba leveranser och låga priser. Vi önskar dig lycka till med inköpen av ny motorolja och tillbehör till din bil.