Köp VALVOLINE Motorolja

73 resultat

Från råolja till intellektuell helsyntolja

 

Valvoline är det första företaget som lyckades producera olja för motor, dök upp så långt tillbaka som 1866. Sedan dess har bolaget blivit erkänt i många länder som utmärkt motoroljetillverkare. Under 150 år har företaget blivit synonymt till ledande kvalitet och därför erbjuds resultat av avancerade forskningar och utvecklingar i form av modern syntetiska oljor för kunder. Men magisk olja som förändrade världen dök upp när Ellis läkaren hittade underbara egenskaper av råolja för smörjning av stor V-formad ångmotor med kilade ventiler 1866. Med användning av olja kunde motorn gå och läkaren började syssla med den i industriell skala. Idag minskar företaget inte farten och varje år hittar på nya tekniker för att förbättra kvalitet av motorolja.

 

Välj olja efter bil- och motortyp

 

För att välja rätt Valvoline olja för motorn bör man ta hänsyn till fordonstyp, bränsle och användningområde. För personbilar som Toyota Prius passar SynPower Xtreme ENV 5W-30 som räcker för 1.500 mil vanlig körning eller 750 mil i hårda förhållanden. För nyttofordon upp till 7 t passar väl helsyntolja SynPower XL-III 5W-30 som räcker till 2.000 eller 4.000 mil beroende av driftsförhållanden. Betydligt mindre betysinterval och oljeklass krävs för motorcyklar, såsom MaxLife 10W-40 vilket dock erbjuder ganska lång brukbarhetstid upp till 10.000 mil eller 6 månader.

 

Köp hur mycket liter som helst

 

Oavsett om ditt fordon kräver bara ett liter motorolja eller kan behöva 33 liter för att släcka törsten, besök motorolja-online.se som specialiserar enbart på oljor. Vi kan leverera hur många burkar Valvoline olja som helst med rejäl rabatt just till dig till mycket humana priser.