Köp VALVOLINE Motorolja

29 resultat
VR1 5W50
Varunr:OIL-2172-6658
Pris inkl. moms
plus frakt

I LAGER

Historia

En gång studerade den amerikanska doktorn Dr. Ellis de möjliga medicinska egenskaperna hos olja, och blev fascinerad av dess potential som smörjmedel. Oljan, som utvecklades av honom 1866, visade sin effektivitet vid höga temperaturer och var extra lämplig för smörjning av stora ångmotorer på den tiden. Ellis hällde den experimentella vätskan i fastkilade ventilerna i den stora V-formade ångmotorn. Olja hade utmärkt effekt eftersom lät ventilerna flyttades fritt, och Ellis registrerade Valvoline (från Ventil - "Valve" och Olja - "Oil") - världens första märke av motorolja. Motorolja Valvoline har gett ett annat liv åt de rostiga och nästan förstörda motorer, vilket bidragit till effektökning hos ångtåg i USA och hela industriutveckling i landet.

Produktutbud

Motorolja Valvoline erbjuds till olika användsningområden vilket inkluderar både gamla och nya bilar, vinter- och sommarsäsong, bensin- och dieselmotorer. Det idealiska lösningen för allvädersanvändning från -30 till +45 är Valvoline All Climate som finns i några viskosistetsklasser 5W-30 och 5W-40. Vill en ägare en lite äldre bil att hälla helsyntolja, så erbjuder Valvoline lösning också för dem med MaxLife Synthetic olja som passar just dem bilar som har lång körsträcka och behöver skydd mot läckage och vill ha reducerad oljeförbrukning.

Få smörjmedel prisvärt

För att välja lämplig motorolja Valvoline kan man helt enkelt vända sig mot motorolja-online.se där det finns olika lösningar som kommer att passa varje biltyp. Dessutom blir man överraskad att priset är inte överstiger lägsta erbjudanden hos online oljebutiker. Så kan man även passa på att beställa flera burkar, vilket dessutom kommer att kosta ännu mindre som partiköp.