Köp VALVOLINE 80W-90 Motorolja

4 resultat

Användningsområde

Valvoline 80W-90 Gear Oil är en transmissionsolja som passar extremt tryck och ofantliga påfrestningar och skyddar mot höga temperaturer, chockbelastning, repning, skurning, korrosion och bildning av håligheter vid höghastighetskörning, hög belastning, högt vridmoment och höga hästkraftsförhållanden. Eftersom det finns bilar som drivs i klimatförhållanden med extremt höga eller låga temperaturer lever upp Valvoline High Performance med behov att ha samma prestanda som under vanligt temperaturområde. Växellådsolja är skapad med användning av tillsatser som tålar extremt tryck för att minimera slitage hos kugghjul från extrema belastningar. Transmissionsolja rekommenderas för konventionella hypoid differentialer, spiralformiga bakaxlar / transaxlar och manuella växellådor i personbilar, lätta lastbilar, sportfordonbilar, skåpbilar och tunga lastbilar där API GL-5 eller API GL-4 krav specificeras. Trots detta rekommenderar Valvoline SynPower Full Synthetic Gear Oil för begränsade antal av gliddifferentialer.

Egenskaper och fördelar

Växellådsolja kämpar mot de främsta orsakerna till fel pga. avsättningar, rost och slitage. Avancerade Extreme Pressure tillsatser garanterar maximalt slitageskydd, brett driftsområde ger förbättrad komponenthållbarhet och skydd. Det avancerade systemet för slitageskydd ger sköter om att minska slitage och öka komponentens livslängd. Valvoline 80W-90 har utmärkande demulgeringsförmåga som höjer prestanda för att förbättra rostskydd, som hindrar oljans åldrande och komponenternas slitage. High Performance oljor är formulerade för att uppfylla kraven hos billtillverkare som rekommenderar GL-5-växellådsolja för API klassificering. Oljan innehåller utmärkta prestandatillsatser för extrema tryck, vilket garanterar överlägsen smörjning av personbilar och lastbilar samtidigt som de erbjuder utmärkt termisk oxidationsstabilitet och korrosionsskydd.

Var man hittar billigt?

Inte bara förbränningsmotor kräver sin olja, utan också transmission behöver ha en nödvändig typ av smörjning. Trots att det tycks vara robust enhete som inte kräver något underhåll är det inte sant speciellt med tanke på nya tekniker som man införliver i varje växellåda och i kraftöverföring. Därför Valvoline 80W-90 är ett måste för de som vill sköta om sin bil. För att få tag i den rekommenderas det att besöka motorolja-online.se där det finns olja till salu i olika storlekar – tunnor, flaskor till kraftigt reducerade priser. Sådant pris är idealiskt för äkta produkten som erbjuds från Valvoline eftersom i samband med effekt den har och priset man betalar sparar man även i långa loppet. Men även vid köp av en enskild produkt går det att minska kostnader ännu mer om man föredrar partiköp, när priset sänks ner ännu mer. I alla fall hur mycket du än beställer erbjuder vi leverans direkt till ditt hem.