Köp Underhålls produkter

298 resultat

Minsta underhåll som man utför själv

 

När det gäller underhåll av motorcykel så byter man vanligen olja i motorn, smörjer kedjan, byter bromsvätskan och kontrollerar nivå av gaffelolja. Allt detta kräver lämpliga motorcykel produkter som speciellt utvecklas för användning hos motorcyklar, mopeder, scootrar och även ATV, vilka har många delar gemensamma. Allra första du kan göra med underhåll är att kontrollera nivån av MC olja och om den är otillräcklig och det visade sig att du inte har någon flaska av motorolja, så bör du köpa en ny.

 

Motorcykel produkter som passar din mc.

 

Har du motorcykel med fyrtaktsmotor så går det enkelt att köpa mc-anpassad 4T olja med viskositetsklass som är angiven i din instruktionsbok och den siffran brukar vara högre för mc, för många använder våtkoppling och växellåda får motorns smörjning. Därför motoroljan till motorcyklar har högre viskositet och du ska utöver detta beakta att oljan lever upp till API och JASO kvalitetsklasser. Trots att 2T olja tillsätts i bensin är den inte en additiv som några tror, och den fyller samma smörjande, rengörande och kylande funktioner. För utombordsmotorer använder man TC-W3 och för andra vatten och luftkylda motorer JASO FC och ISO EGD som reglerar emissioner. Bland andra motorcykel produkter är det värt att ha smörjmedel för mc kedjor på hyllan och som spray minskar den friktion utmärkt, tål bortsköjning med vatten och torkar snabbt på kedjan, så att den blir smörjd ordentligt och helt torr.

 

Tillgång till mc produkter enklare än någonsin.

 

Det skulle vara konstigt att inte dra nytta av fördelar som nätet erbjuder och därför säljer vi ett brett utbud av motorcykel produkter i vår webbutik. Hos motorolja-online.se blir du överraskad över sortimentet av gaffelolja, 4T olja, smörjmedel, bromsvätska och mycket mer. Allt för att ge din mc optimala prestanda och säkerhet.