Köp TUTELA Motorolja

1 resultat

Tutela

 

Motorolja är mycket viktigt för ditt fordon. Motoroljan kyler och smörjer de rörliga delarna i ditt fordon och ser till att de förblir rena. Motoroljan hjälper också till att täta kolvarna i cylindrarna. Kolla alltid i din bils manual innan du köper ny motorolja. Det är viktigt att följa de rekommendationer som finns där, särskilt om din bil fortfarande går på garanti. Välj rätt viskositet (tjocklek) på motoroljan beroende på de temperaturer som ditt fordon normalt arbetar med. Slarva inte med oljebytena och se till att du väljer rätt olja till ditt fordon. Om du slarvar med något av detta kan det leda till slitage och i värsta fall motorhaveri vilket kan bli en mycket kostsam historia.

 

Utvecklad med senaste teknologin

 

Tutela motorolja finns både som syntetisk och helsyntetisk. Tutela motorolja är utvecklad med hjälp av den senaste teknologin för moderna motorer. Tutela motorolja erbjuder ett utmärkt skydd för din motor, leder till mindre utsläpp samt en utökad körsträcka. Bor du i ett mycket kallt eller mycket varmt klimat? Är det bergigt? Finns det snabba temperaturförändringar där du bor? Hur gammalt är ditt fordon? Om du har ett gammalt fordon som har kört på enviskositetsolja under större delen av sitt liv, har det förmodligen byggts upp lite slam eftersom en del enviskositetsoljor inte har tvättmedel i sig. Att ha korrekt oljenivå är mycket viktigt. Men hur gör man då för att kolla sin oljenivå? Det är relativt enkelt. I oljetankens lock sitter det en oljesticka. På stickan finns ett streck som visar precis hur mycket olja du ska ha i bilen. Torka av stickan innan du kör ner den i oljetanken och läs sedan av stickan. Om du inte torkar av stickan först kan resultatet bli missvisande eftersom det skvätter olja på stickan när du kör bilen.

 

Köp ny motorolja idag

 

Kom ihåg att byta ut utslitna delar på din bil för att köra säkert och öka bilens livslängd. Inte minst är det viktigt att byta motorlja med jämna mellanrum. Men först ska du kontrollera så att den motorolja du tänker köpa säkert kommer att passa till just din bil, det gör du enkelt på nätet. De finns nämligen i en mängd varianter och det är inte alla varianter som passar alla bilar. Besök motorolja-online.se, webbutiken som har ett brett utbud av produkter när det gäller motorolja. Du kan exempelvis köpa Tutela motorolja. Du får snabb support och erbjuds bra priser. Ett varmt lycka till med inköpen av dina nya tillbehör!