Köp TOTAL QUARTZ Motorolja

4 resultat

Extra lämplighet mot dieselmotorer

Att Europa är besatt av dieseldrivna bilar är logiskt med tanke på fördelar dessa motorer erbjuder. Men som varje förbränningsmotor kräver de omsorg, men anpassad för dess arbetsprincip och bränsletyp. Sådan är Total QUARZ ECS 5W-30 olja av en ny generation med reducerad sulfataska, låg fosfor och svavel, vilket speciellt avsedd för PSA motorer. Med hjälp av motorolja går det att spara bränsle, och optimerar driften av partikelfilter DPF. Det förlänger livslängd av detta filter genom att förebygga deras förtids uppfyllning. Ineo ECS 5W-30 är olja med en reducerad halt av metalltillsatser jämfört med vanliga oljor.

Innovativ olja

De ägare som vill bidra till hög prestanda av sin förstklassig motor köper INEO 9000 Future NFC 5W-30 som minskar bränsleförbrukningen med 3% jämfört med en standardolja, håller motor i renhet, tack vare tvättande dispergergenter och erbjuder det bästa när det gäller slitage och avlagringar. Tack vare flytande olja Total QUARZ tekniker kan man lättare starta motor även vid låga oljetemperaturer. Syntetiska basoljor och franska tekniker i oljeutveckling ledde till att motorolja uppfyller nu de strängaste kraven för tillverkare av både bensin- och dieselmotorer.

Billig olja med ännu billigare pris.

Motorolja som tillverkas av Total – ledande franska oljetillverkare är inte så bra känt i världen därför säljs den till mindre pris i världen, men kvalitet är jämfört med mer kända varumärken. Total QUARZ är olja som perfekt passar din plånbok och bilmotor, vilken invecklad den än är. Viktigt här är att man kan få rabatt på motorolja hos motorolja-online.se som säljer så mycket att kan unna sig hålla så låga priser.