Köp TOTAL QUARTZ INEO Motorolja

3 resultat

Gynnar avgasrengöringssystem

 

Inte konstigt att alla moderna bilar är utvecklade med katalysatorer eller partikelfilter för att stoppa farliga ämnen att förorena miljö. Men fel motorolja kan försämra funktion av den inom kort tid, så tillrådes det att löpa Total QUARTZ-INEO olja som har minskat innehåll av metallhaltiga tillsatser jämfört med oljor som produceras med konventionell teknik. Dessutom ECS 5W-30 ger betydlig bränsleekonomi upp till 3,5%, som motsvarar ACEA-standarden från test utförda på Citroen C4 1.6 Hdi. ECS (Emission Control System) hjälper till att minska koldioxidutsläppen och partikelformiga fasta ämnen i atmosfären. Den låga fosforhalten förbättrar katalysatorns effektivitet så att recirkulationsventilerna i avgasåterföringssystem är mindre täppta, vilket bidrar till att minska NOx-utsläppen.

 

Egenskaper av andra motoroljor i linjen

 

Total QUARTZ-INEO tillverkar under sitt namn olika typer av oljor såsom First 0W-30 vilket motsvarar första oljefyllning på monteringshallar av Kia och Hyundai bilar. Den skyddar alla moderna komponenter i motor, såsom partikelfilter även under aggresiva körförhållanden. Speciellt för tyska bilar kan man hälla Longlife 5W-30 som under lång tid skyddar motorns renhet och som följd tillåter förlängda oljebytesintervall. Efficiency 0W-30 olja passar speciellt BMW och Mini motorer och erbjuder förstklassig motorstart och skydd vid kallstart under kalla förhållanden.

 

Förmånligt att köpa

 

Förbränningsmotor är mest dyrbara skatten i bilen så att den kräver nödvändigt skydd under olika driftslägen och Total QUARTZ-INEO är ett lämpligt val, bara välj lämplig oljetyp inom tillåten viskositetsklass. För att köpa motorolja till överkomliga priser så kan man passa på att handla i motorolja-online.se där varje såld burk har rabatterat pris.