Köp TOTAL QUARTZ ENERGY Motorolja

2 resultat

Användning och lämplighet

 

Linjen av motoroljor Total QUARTZ-ENERGY är baserad på syntetisk teknik, utvecklad i enlighet med de strängaste kraven för tillverkare av både bensin- och dieseldrivna bilar. För bilar med dessa motortyper är sådan olja lämplig och kan användas under de svåraste driftsförhållandena såsom stadstrafik, motorvägstrafik och är lämplig för alla körstilar, speciellt sport eller aggressiv körning, oavsett säsong. Quartz 9000 Energy olja överstiger de största kraven hos de största biltillverkarna, som gör oljan lämplig för minst 15 olika bilmärken. Dessutom 9000 Energy HKS G-310 är speciellt utvecklad för Kia och Hyundai motorer och lovar 3.000 oljebytesintervall.

 

Egenskaper

 

Varje motor fungerar utmärkt endast när kolvar och andra metalldelar glider mot varandra utan hinder och för att uppnå det ska motorolja förebygga friktion och som följd slitage. Total QUARTZ-ENERGY kan tillhandahålla det och som följd ett optimalt lång livslängd på grund av dess utmärkta slitageegenskaper, vilket skyddar de mest sårbara motorkomponenterna. Genom att vara oxidationstålig tillåter olja förlängt bytesintervall och dessutom unik renhet pga. speciella tillsatser och dispergeringsmedel som upprätthåller maskinens renhet och dess prestationsnivå. Eftersom Energy 0W-40 olja har hög flödesförmåga så minskas friktionsförlusterna vilket betyder sänkning av bränsleförbrukning och lägre koldioxidutsläpp.

 

Beställ förmånligt

 

Total skydd mot slitage är möjlig med Total QUARTZ-ENERGY och ingen tvivlar på erfarenhet inom bilsport som denna franska tillverkare har fått och införlivat, så att framgångsideer har förändrat motorolja för kunder. För att spara på oljebyte rekommenderas det att handla hos motorolja-online.se där man kan välja sin viskositetsklass och antal burkar man köper. Notera att ju mer man köper desto billigare det blir.