Köp TOTAL 10W-40 Motorolja

5 resultat

Kör längre och njut av bränslebesparingar!

 

Modern personbil eller speciellt nyttofordon ställer höga krav inte bara på motoroljans kvalitet utan också möjlighet att använda den utan byte viss tid och varje år förlänger biltillverkare dessa tider. Bara några oljetillverkare kan presentera sådana oljor som Total 10W-40, vilken tack vare speciella tillsatser kan bibehålla längre sina smörjande egenskaper. Och när det gäller invecklade bilar med direktinsprutning så utsätts oljor för ännu mer påfrestning – högt värme. Och det är oljetillverkarens uppgift att utforma en sådan olja som Total 7000 Energy som är oxidationstålig och inte ändrar egenskaper av oljefilmen som täcker metalldelar även vid ovanligt höga temperaturer.

 

Val för dieselmotorer

 

Total uppmärksammar och tillfredställer också behov av dieselmotorer som oftast förses med turboladdare och många av dem är flerventilsmotorer. Med användning av Total Diesel 7000 kan motor stå ut stora belastningar och köra både i stadstrafik och i motorvägar. Total 10W-40 består av sammansättning av syntetiska och högraffinerade mineraloljor. Tack vare hög viskositet kan olja även i stränga kylan når all motorens komponenter som kräver smörjning. Dessutom kan man räkna med kompormisslöst skydd under högt värme. Speciellt rekommenderas det att välja denna olja för att skydda turboladdare vilka är oersättlig del av varje dieselmotor.

 

Handla klokt

 

Letar man efter en ny burk av Total 10W-40 för fylla på olja eller byter man motorolja helt, så kan man spara på köpet om man vänder sig till motorolja-online.se. Där kan man titta noga vad 7000 Energy och andra oljetyper erbjuder, välja volymen och lägga varan till kundvagnen så att den blir beställt efter betalning och kommer att skickas inom några dagar.