Köp TOTAL 0W-30 Motorolja

4 resultat
QUARTZ 9000 0W-30
Varunr:OIL-2127-6565
Pris inkl. moms
plus frakt

I LAGER

Vem som passar denna olja?

 

Den välkanda franska tillverkaren har förberett Total 0W-30 olja som framställs med syntetisk teknik. Den brukar användas som motorolja hos Peugeot och Citroen fordon vid första påfyllning och rekommenderas vid följande underhåll. Total Ineo First ger maximal motorskydd mot slitage och avlagringar. På grund av lågt innehåll av svavel, fosfor och metallkomponenter lovar produkten lång livslängd av hela motor och även katalysatorer. Användningen av denna motorolja hjälper till att uppnå bränsleekonomi utan att behöva förändra körvanor, samt är helt lämplig för de mest krävande driftsförhållanden – körning för korta sträckor, sportig körning, frekventa startar och stadskörning. Speciellt passar Total 0W-30 olja e-HDI motorer hos PSA modeller som är utrustade med en "start-stop" -systemet, också hybridmotorer som kräver användning av motorolja av den senaste generationen.

 

Mer energi

 

En annan oljemodell är Total 9000 Energy som ger optimalt lång livslängd på grund av dess utmärkta slitageegenskaper, vilket skyddar de mest sårbara motorkomponenterna. Förstås bidrar till denna process också oxidationsbeständighet vilket tillåter denna olja att förlänga bytesintervallet. Det påverkas också av innehåll av rengörings- och dispergeringsmedel som upprätthåller motorens renhet och dess prestationsnivå. Lätt start tillhandahåller Total 0W-30 också vid låga temperaturer med hjälp extra lätt flyktighet vid låga temperaturer. Det förstås bidrar till betydande bränslebesparingar och lägre koldioxidutsläpp som följd.

 

Oljebutiken som kommer att glädja dig

 

Total har visst investerat stora pengar i sina utvecklingar, men försöker att hålla slutpriser lägre än andra oljetillverkare. Därför kan man alltid räkna med att få Total 0W-30 till lägre pris i motorolja-online.se. För att göra det bara välj oljemärke, viskositetsklass, jämför egenskaper och lägg varan i kundvagnen. Den kommer att levereras inom 2-4 dagar.