Köp SHELL Helix Ultra 0W-40 Motorolja

1 resultat

Oljeprodukt för dagens fordon

Nutida fordon behöver en motorolja som håller takt med deras förändrade krav och gör mer än bara förbättrar prestanda och motorlivsläng. Därför kom Shell fram med ett helt nytt sätt att producera syntetiska basoljor som görs av naturgas med dess patenterade Shell PurePlus Technology.Shell Helix Ultra 5W-40. är just den toppolja som formuleras med användning av den unika Shell PurePlus Technology, vilket ger egenskaper som aktivt hjälper att hålla motorerna rena. Aktiv rengöringsteknik har alltid varit i spetsen för Shell Helix. Olja som drar nytta av Shell PurePlus-tekniken höjer produkten ännu högre på den nivå av motorrengöring och skydd.

Magiska egenskaper utan magi

För att möta krav från toppbiltillverkare som Renault, Porsche, Ferrare ställer har Shell gjort ett stort arbete och lanserad Shell Heliz Ultra 5W-40 – oljan med oöverträffat slamskydd, vilket håller motor så ren att ingen annan motorolja kan skryta med. Dessutom ett utmärkande motorskydd garanteras även vid försummade oljebytesintervall, vilket gör motorolja å ena sidan anspråkslös och å andra sidan verksam mot känsliga prestanda- och sportmotorer som används av Ferrari, Fiat och Chrysler.

Snabbt och billigt köp

Att köpa verkligen förträfflig olja kan man göra var som helst, men alltid söker man efter billigare alternativ för att vara sparsam som vanligt. Hos motorolja-online.se är det helt möjligt – Shell Helix –Ultra 5W-40 säljs direkt från Shell fabriken, därför tvivlar man inte i dess äkthet. Detta faktum bidrar också till att vi håller om möjligen låga priser som alltid skiljer sig från andra butiker.