Köp SHELL 5W-30 Motorolja

12 resultat
Varunr:OIL-1971-5191
Pris inkl. moms
plus frakt

I LAGER

Högkvalitativa tillsatser som lovar hög effekt

Serie av Shell 5W-30 oljor är specifikation som passar de flesta personbilar som drivs året runt i europeiska klimatförhållanden. Därför är denna viskositetsklass mycket eftertraktad på oljemarknaden och Shell har alltid förstod vilket ansvar den har genom att leverera sådana oljor. För att inte kompromissa med kvalitet och effekt har de presenterat Ultra Proffesional serie av oljor som till hundra procent består av syntetiska basoljor och tillsatser som bl.a. har utmärkta rengörande egenskaper som i stånd att garantera motorns effektivt arbete.

Anvädning

En rad av Shell 5W-30 oljor omfattar produkter anpassade och godkända av Peugeot, Fiat, Renault och GM tillverkare. Så Shell Helix Professional AG 5W-30 passar bensin- och dieselmotorer som testats hos General Motors motorer och kan därför rekommenderas på deras bilar. I tester upptäckte man att motorolja 5W-30 från Shell sparar bränsle på 3%, minskar slitage av ventiler, har ökad viskositet i dieselmotorer om kalla vintrar, samt extra högt motstånd mot skrapning av kolvar. Extra uppmärksamhet riktas åt oljans prestanda när det gäller förebyggande av högtemperaturs avlagringar i kolvringar och ventiler.

Få tag i unik produkt för vanliga bilar

Även personbilar utan sportig karaktär för vardagskörning till jobbet och tillbaka har rätt att få motorolja som ger liv åt deras motorer. Shell 5W-30 är i stånd att leverera önskade egenskaper, bara välj rätt typ i motorolja-online.se, jämför olika API klasser och lägg burken i kundvagnen. Efter ha betalat och angett leveransadressen, kommer olja till dig inom några dagar.