Köp SHELL 10W-40 Motorolja

3 resultat

Lösning för tunga fordon

Oljetillverkare erbjuder så många produkter för personbilar, att det tycks vara lite orättvist varför förtjänar tung transport det? Men, det förändrade Shell 10W-40 olja med R-linje som passar ett brett spektrum av lastbilar och bussar med moderna miljövänliga motorer, såsom Mercedes-Benz och MAN. Även motorer från andra europeiska tillverkar som Scania, Volvo, DAF och andra rekommenderar denna olja som gynnar miljövanlig karaktär som så uppskattas av kunder som ställer krav på Euro 3 och även Euro 4. Speciellt för dessa fordon med dieselpartikelfilter går det att använda Rimula R6 LM olja som ökar tid mellan filtrets rengöring.

Betydliga fördelar av Shell olja

Vem vill inte att öka vinster på transportföretag? Det är möjligt om man tänker om riktiga lösningar som gäller i lång perspektiv, som är användning av Shell 10W-40 olja, vilken bidrar till minskade underhållskostnader. Genom att speciellt testas på MAN, DAF och Volvo motorer visar Rimula R6 sin längre livslängd mellan oljebyten, vilket minskar kostnader när fordonet är inställd för underhåll. Å annan sida använding av rätta tillsatser lover exceptionell renhet av kolvarna, vilket betyder mycket för livslängd av hela motor som igen sparar pengar åt transportföretag. Därför väljer man en sådan motorolja för nästan alla slags motorer hos tunga fordon, oavsett tillverkare.

Förmånlig handel börjar här

Vi vet hur är det viktigt för transportföretag att sänka underhållskostanader, därför försäljer vi i motorolja-online.se webbplatsen Shell 10W-40 olja som kostar mindre än vanligt. Vår vision är att genom att sänka priset för slutkunden unnar vi oss att sälja mer, vilket låter oss att sänka prislappar ännu mer. Vem vinner? Alla, men speciellt är förstås du – vår kund.