Köp SHELL 0W-30 Motorolja

4 resultat

Glada ägare av VAG-bilar

Vad bra att det finns motorolja som är tillverkas med speciell fokus på viss modellinje, som det gör Shell med sin Helix Ultra AV. Den utvecklas för att ge maximalt skydd av bensin- och dieselmotorer utan partikelfilter framför allt i motorer av VW, Audi, Seat och Skoda. Shell 0W-30 är godkänd av dessa biltillverkare för användning i normala och längre utbytesintervaller. Det förklaras av en speciell aktiv tvättteknik som ständigt förhindrar bildning av föroreningar och avlagringar, och förlänger oljebytesintervall. Olja är speciellt rekommenderad för Skoda Superb bilar som är utrustade med 2.0L TDl 103kw-motor.

Stränga krav som är uppfyllda

Kvalitativ olja som Shell 0W-30 kan inte låta bli att innehålla ett förbättrat paket av antioxidanter som uppfyller kraven i VW specifikationerna, vilket låter behålla samma egenskaper ända till oljebyte. Tillsammans med aktiv rengöringsteknik tar bort Helix Ultra AV i fem gånger mer avlagringar från motorn än mineraloljor. Dessutom tillgodoser olja förväntningar av alla VW-ägare när det gäller bränsleekonomi eftersom den bidrar till ännu högre värden av bränslebesparing. Använding av denna motorolja i VW bilar leder också till förökad oljebytesintervall som uppnår 3.000 mil för bensinbilar och 5.000 mil för dieselbilar.

Kvalitet till mindre pris

Vill man bli en del av senaste tekniker är det in tillräckligt att ha modern bil som VW eller Audi utan det är också bra att använda olja som gynnar förverkligandet av utmärkt prestanda och det är förstås Shell 0W-30. För att kunna hälla endast högkvalitativ produkt ska man köpa hos en tillförlitlig försäljare som motorolja-online.se