Köp SHELL Motorolja

21 resultat
Helix Ultra Professional AF 5W-20
Varunr:OIL-790-4997
Pris inkl. moms
Gratis frakt
I LAGER

Framgångens historia

 

Holländsk-brittiska Shell Group (Royal Dutch Shell) är en av de största olje- och gasbolag i världen. Det har funnits sedan 1907, då bildades efter sammanslagningen av det nederländska kungliga oljebolaget och det brittiska "Shell" Transport and Trading Company Ltd för att konkurrera med American Standard Oil. Idag producerar företaget motorolja Shell och andra smörjmedel i 80 länder runt om i världen. Koncernen äger ett mycket stort antal oljekällor och raffinaderier. Shell har nettovinst på tiotals miljarder dollar. En logotyp med en bild på pilgrimsmussla anses nu vara en av de mest kända och igenkännbara i världen.

 

Produkturval för personbilar

 

Shell är berömd med motoroljor för personbilar under namnet Helix som indelas i tre huvudgrupper. HX 3 och HX6 är mineralolja som passar fordon med omfattande körsträcka, vilken bidrar till extra skydd från slitage som kan förskjuta tiden för motorrenovering avsevärt. Halvsyntoljor Helix HX 7 med tvättande tillsatser Active Cleansing förenar fördelar av mineral- och helsyntojor för att säkerställa utmärkt skydd mot avlagringar till mindre pris och mindre behov av oljepåfyllning, jämfört med minerala ojor. Motorolja Shell HX8 passar hårda driftsförhållanden med extrema temperaturer, ökade oljebytesintervall vilka inte kan försämra ursprungliga oljans egenskaper. PurePlus tekniken för oljor tillverkade av naturgas gör mirakel när det gäller motorns livslängd, eftersom gas innehåller inga inslag typiska för råolja.

 

Senaste tekniker tillgängliga för varje bilist

 

Hos motorolja-online.se kan man välja motorolja Shell som kommer visst att passa din motor, vilken den än är. Bara välj viskositetsklass, titta på priser och vi tror du kommer att glädjas över det, eftersom vi uppräthåller så när kontakter med oljeleverantörer så att vi kan hålla speciella priser.