Köp REPSOL 5W-40 Motorolja

2 resultat

Fungerande oljeformel

 

Oljetillverkaren grundades 1951 i Spanien, där oljetillverkningsprocessen börjar från dess oljeutvinning, bearbetning, transport och raffirening. Fast det kanske inte övertyger dess hållbarhet, men tillverkarens erfarenhet i motorsport gjorde möjligt att fokusera på skapandet av magisk formel som förstås hemlighålls. Men upprepade tester visade att deras Repsol 5W-40 olja get perfekt smörjning och maximalt skydd, förbättrar motorens prestanda och förlänger dess livscykel. Godkänd och erkänd av alla motor- eller fordonstillverkare, ligger den nya Elite på framkanten av alla tillverkarens oljetyper som tillfredställer motorens specifika behov.

 

Brett utbud av motoroljor

 

Premium tech 5W-40 helsyntolja är speciellt utformad för de flesta lätta bensin- och dieselmotorer med eller utan DPF. Förminskad askhaltsformeln gör den lämplig för avancerad teknik för avgasrening, vilket bevarar miljön. Elite 50501 TDI är fokuserad på att smörja TDI motorer för bilar VAG grupp med enhetsinjektionspumpar. Denna olja är unik med kompatibilitet med andra bränsletyper som LPG och CNG som används i bussar för kollektivtrafik som får renare motordelar och minskad bränsleförbrukning, vilket är så viktigt att uppnå i bussdepå. Repsol 5W-40 är duktig på att passa även biobränslemotorer (LPG), som får extra motstånd mot oxidation, rost, vilket håller motor ren. Perfekt utvalda basoljor bidrar till drift under höga temperaturer och mindre oljeförbrukning överhuvudtaget.

 

Lättare tillgång till spanska oljetillverkningstekniker

 

Erfarenhet oljetillverkare får från motorsport och hela tillverkningsprocess av olja leder till kvalitativa produkter. Förstås det påverkar slutpriser, men hos motorolja-online.se går det att få tag i en av flera oljetyper av Repsol 5W-40 till mycket överkomligt pris. Bara öppna webbsidan och förviss dig själv om det – välj produkten, betala för den och vänta på snabb leverans.