Köp REPSOL Motorolja

1 resultat

Rally framgångar

 

Motoroljan från Spanien är någonting som sticker ut. Men om man åtminstonde en gång sett rally-marato ”Paris – Dakar” och ”Moto Gran Pris”, så hade man uppmärksammat röd-orange strimmor med Repsol logo på sportbilar. Motorolja Repsol är en produkt av den global aktören på oljemarknaden eftersom koncernen bevakar oljeproduktion sedan dess utvinning från jorden till tappning i burkar av motorolja med senaste tillsatser. För att kunna uppfylla de specifika kraven hos alla konsumenter utan undantag har Repsol skapat ett brett sortiment av smörjmedel för fordons och investerar all sin forskning och teknik. De högsta standarderna och de mest krävande kvalitetsspecifikationerna ingår i produktionsprocessen för motorolja Repsol.

 

Produkturval

 

Med tanke på senaste innovationer inom utveckling av förbränningsmotorer lever motorolja Repsol upp till deras senaste krav. Så Premium Tech 5W-40 är en heltsyntolja som utvecklas i enlighet med kraven på ökade serviceintervaller för bilar, speciellt konstruerade för fordon med avgasåtercirkulation, samt passar bra till dieselpartikelfilter. Högre krav uppfyller Elite Multivalvulas som rekommenderas för bensin- och dieselmotorer med eller utan turboladdning. Syntetiska komponenter ger hög termisk stabilitet, vilket gör det möjligt att öka perioden mellan oljebyte. Speciell godkännaden av VAG-koncernen – Audi, Seat, Skoda och VW tillät Elite Turbo Life användas hos deras motorer, eftersom den presterar bra med senaste insprutningssystem försedda med turboladdning.

 

Billigt att få tag i.

 

Behöver man ett tillförlitligt skydd mot avlagringar och oxidering så ska man välja motorolja Repsol. För att spara på köpet besök motorolja-online.se och jämför där olika produkter från halv- till helsyntoljor och gör sitt klokt val. För det blir man belönad av en mycket lågt pris!