Köp PRESTONE Motorolja

2 resultat
Varunr:OIL-157-1437
Pris inkl. moms
plus frakt

I LAGER

Prestone

Att välja rätt motorolja till din bil är inte helt enkelt, det bästa sättet är att kontrollera din manual och titta på tillverkarens rekommenderade olja. Dessutom behöver du välja viskositeten (tjocklek) som passar de temperaturer som ditt fordon normalt arbetar med (kontrollera din ägarhandbok). Är olja verkligen livsnerven i en motor? Oljan smörjer och kyler rörliga delar, håller dem rena och hjälper till att täta kolvarna i cylindrarna. Så olja är oerhört viktigt. Prestone motorolja är tillverkad för att förlänga motorns livslängd. Den är kompatibel med alla frotskyddsmedel / kylmedel. Dessutom motverkar den rost och korrosion. Den är ett utmärkt alternativt för dig som letar efter en riktigt högkvalitativ motorolja.

Fördelar med Prestone

Somliga anser att syntetiska oljor tillåter ett längre intervall mellan oljebytena och att de leder till mindre slitage på motordelarna. Dessutom hävdar många att de fungerar bättre vid högre motortemperaturer. Att kunna köra på samma olja under längre tid har dock ännu inte bevisats än. För att välja olja till ditt fordon, så behöver du fundera på följande: Vilken typ av olja har du använt tidigare? Om ditt fordon har gått alldeles utmärkt så finns det ingen större anledning att byta varumärke. Vilken typ av olja rekommenderas i din bruksanvisning? Om ditt fordon är nytt och fortfarande har giltiga garantier, så kan användning av något annat än den rekommenderade oljan göra garantin ogiltig. Bor du i ett extremt kallt eller extremt varmt klimat? Är det mycket bergigt? Förekommer det snabba temperaturväxlingar? Hur gammalt är ditt fordon? Om du har ett gammalt fordon som körts på enviskositetsolja har det nog byggts upp en del slam eftersom en del enviskositetsoljor inte har tvättmedel i sig. Prestone motorolja ger din bil ett utmärkt skydd och förlänger livslängden på din motor.

Köp ny motorolja idag

Det är viktigt att lämna in sin bil på service med jämna mellanrum, enligt tillverkarens rekommendationer. Då förlänger du bilens livslängd avsevärt. Byt också ut de delar som är utslitna. Du är välkommen in till 123bildelar.se - butiken där du hittar motorolja och andra oljor till olika typer av fordon. Du kan exempelvis köpa Prestone motorolja. Snabba leveranser och mycket bra priser. Vi önskar dig lycka till med dina inköp av nya tillbehör och reservdelar till din bil. Lägg gärna några extra kronor på en riktigt högkvalitativ motorolja, då kan du vara säker på att du får bästa möjliga skydd för din bil. Det kommer du inte att ångra.