Köp POWERMAXX Motorolja

2 resultat

Den som älskar renhet

Självklart ser man till att tvätta bilen regelbundet och ibland rengör man noga även under motorhuven, men det är förstås inte garanti mot problemfritt arbete av hela drivlinan och relaterade komponenter. För att ha samma prestanda under en lång tid, behövs det exempelvis att hälla tillsatser i motorolja (speciellt när den är av dålig kvalitet) för att förstärka oljefilm och ta bort avlagringar från motordelar. Eller pga. av dålig bränslekvalitet vill man skydda sitt bränslesystem, då häller man bränsletillsatser som rengör mjukt men effektiv känsliga insprutare, bränsleledningar och mycket mer. Även bromsar och koppling kräver rengöring, speciellt när de repareras, då kommer Powermaxx till undsättning. Tillverkare erbjuder utbud av tidstestade och innovativa produkter för rengöring.

Sortiment av tillsatser och rengöringsmedel

När man bläddrar produktlistan av Powermaxx så blir man helt överraskad av utbud för olika tillfällen. Om man vill förbättra funktion av dyrbar växellåda genom att hälla i växellådsolja eller andra en annan i drivlinan. Det kan ge t.ex. skydd för automatväxellådor eller stoppa läckage av olja i motorer. Dessutom kan tillsatser tåla förbränning och rensa dieselpartikelfilter, som täpps så småningom speciellt vid tomgång, trafikköar och dess mekanisk rengöring kan kosta mycket. Vid service får man välja bland rengöringsprodukter för klimaanläggning, koppling, och speciella bromsvätska eller spolarfrostskyddsmedel.

Välj billigt

Man blir ibland alldeles överväldigad av produkter som kan rengöra bildelar och förbättra deras funktioner, så att man beställer många av dem. Hos 123bildelar.se sparar du rejält i så fall, eftersom burkar av rengöringsvätskor från Powermaxx kostar mindre om köps tillsammans. Dessutom sparar du på frakten och även vid köp av en burk betalar du mindre än vanligt!