Köp PETRONAS 10W-60 Motorolja

1 resultat

För den som inte kan leva utan sport

Om du gillar att gasa på eller köra fort på sportbanor så behöve man ha rätt information om motorolja man använder, vilket förlänger bilens motorliv och hjälper till att vinna i närmaste tävlingar. Verksamhet av Petronas oljetillverkare är starkt förknippad med sport- och bilkappkörningar. 1995 blev företaget först en sponsor av Formel 1-laget, och sedan dess ända till nu har den aldrig avbrutit sitt deltagande i denna fest av fart och sport. Från 2006 till 2009 har Petronas stött BMW-laget, och från 2010 - Mercedes AMG. För att bättre förstå målen med racerbilar bjöd företaget till och med Lewis Hamilton, en av de ledande Formel 1-racer, att bli en teknisk konsult om effektivitet. På grundval av sina flera års erfarenhet på ledande tävlingar, lanserade Petronas en speciell Syntium Racer X1 olja för racerbilar, som blev en av de bästa på marknaden. Petronas 10W-60 är lämplig för bensin, diesel och turboladdade sportbilar och bilar med laddade motorer, förstärkt speciellt för att delta i tävlingar.

Huvudegenskaper

Petronas produkt är en helt syntetisk motorolja för de mest kraftfulla sportmotor, som är skapad på grundval av högteknologiska syntetiska baser och unika tillsatser speciellt för motorer som fungerar under extremt svåra förhållanden på tävlingsbanor eller på almänna vägen. Petronas 10W-60 är den syntetiska olja som innehåller innovativa tillsatser och gör att motorn kan utveckla oerhört kraftfullt och ge den perfekta prestandan hos sportbilar. Det är klart att Synthium Racer X1 skyddar motorn även under extrema förhållanden i de mest komplicerade rally. I sina recensioner utmärker förare de höga slitegenskaperna hos Racer X1 10W60 olja, vilket är viktigt för att förlänga livslängden för racerbilens laddade motor. Bland de viktigaste egenskaperna hos Petronas X1 10W60 olja är ökad motorkraften, höga skyddskvaliteter, ökad effektiviteten av motorn. Bilister säger att kvaliteten på Petronas 10W-60 är jämförbar med dyra märken av motoroljor och relativt låga priser gör denna produkt lämplig för både professionella förare och amatörracer.

Var man hittar olja

Unik produkt som kan tåla enorma belastningar är svårare att hitta än vanliga motoroljor för de flesta motorer. Men när det gäller 123bildelar.se går det lätt att hitta Petronas 10W-60 som passar sportbilar eller de bilar som har laddade motorer och lägger märke till prestanda. Hos oss hittar man produkten till ovanligt rimliga priser som tillåter att spara jämfört med andra butiker. Bara välj produkten, lägg den i kundvagnen, betala och vänta på leveransen.