Köp PENNASOL 5W-50 Motorolja

1 resultat

Ett bra val för racing

Racing påverkar oljeindustri väldigt bra eftersom oljetillverkare kan prova sina modiga lösningar på racerbana för att sedan använda något i vanliga oljor. Men när man behöver en motorolja för racing så är det kul att veta vilken tillverkare verkligen införliver det bästa från sin erfarenhet och utveckling i produkten. Det är Pennasol 5W-50 som har även angivning om sin lämplighet för sportanvändning på oljeflaskan – Super Pace Sport. Den skiljer sig från de flesta oljor med en särskilt stabil smörjfilm speciellt vid höga temperaturer, vilket är också tydlig från viskositetsklassen angiven i produktnamnet. Vem använder sin laddade motor i hög sommarvärme till maximal prestanda kan bestämt hälla denna produkt i motor och vara säker på att allt kommer att fungera på bästa sätt. Även om oljor med 40-viskositetsklass gör ingen motorskada vid körning är det alltid bra något i reserv som en sådan tjockare olja har vilket visar sig under extrema förhållanden när man kan vara helt lugn.

Raceregenskaper

Pennasol 5W-50 har en effektiv verktyg eftersom den sköter om och anpassar sig mot hydrauliskt styrda ventiler på en varm motor. Dessutom om en gammal laddade motor har blivit högljudd med tiden kan Super Pace Sport olja fixa lätt så att den får mer tilltalande ljud. Trots att Pennasol presterar jätte bra under varmt väder och varm motor kan det den vara relativt tunn i kylan. Dock är det inte problem eftersom jämfört med andra raceroljor som 15W-40 spriddas olja snabbare vid kallstart. Fast motorolja är ganska tunn har en tillräckligt liten bränsleförbrukning. När det gäller användningområde så passar produkten de fordon som kräver ACEA A3/B3, A3/B4 specifikation, vilket avser bensin- och dieseldrivna fordon, med diesel direktinsprutning och utan partikelfilter. Pennasol 5W-50 är faktiskt en idealisk helårsolja - relativt låg viskositet för kallt väder och mycket stabil i värme. Vem tittar på det, får en syntetisk olja, vilket uppenbarar sig genom högt stabilitet i heta motorn som skiljer från ett antal motoroljor.

Beställ till litet pris

Vill man få verkligen utmärkt olja för sportanvändning då ska Pennasol 5W-50 att föredras. Den levereras inte till all butiker och även om den kan hittas någonstans är priserna höga. Hos 123bildelar.se går det att få tag i denna olja till väldigt lågt pris eftersom alla prislappar har nyligen sänkts. Bara välj varan och lägg den till kundvagnen för att betala och sedan har varan leverad direkt till ditt hem med besparingar.