Köp PENNASOL 15W-40 Motorolja

3 resultat
TS 15W-40
Varunr:OIL-1820-4623
Pris inkl. moms
plus frakt

I LAGER

Kompromissade basoljor

Pennasol 15W-40 är den perfekta flerkomponentsolja som gar en mineralisk bas och had HD-graden av viskositeten SAE 15W-40 som är i stånd att uppfylla krav av moderna motorer. Nödvändiga driftsegenskaper av Super Dynamik olja ger speciella syntetiska tillsatser som är lånade av mer dyr oljor. Pennasol är lämplig för tankning i diesel- och bensindrivna bilar oavsett om den är kompletterat av turboladdare eller inte. Tack vare sin klass och basolja ger produkten bra driftsegenskaper för förbränningsmotorer både i varmt och kallt väder. Eftersom produkten tillverkas i Tyskland finns det kvalitetsgaranti och bekräftelse på att alla lovade egenskaper kommer att gälla verkligen. Trots sin viskositetsklass och mineral basolja rankas produkten väldigt högt med överlägsna skyddande egenskaper när det gäller motor. Eftersom motor är försäkrad mot alla slags orenligheter och har slitstyrka under hög temperatur kan den vara i drift längre än med användning av andra oljor.

Fina egenskaper

Det finns många oljor och endast några är i stånd att tillhandahålla utmärkt skydd när motor startas i kallt väder. Just vid denna tidpunkt är det risk att svart slam bildas eftersom mer bränsle tillförs för att kunna börja förbränning i cylindrarnas förbränningsrum. Pennasol 15W-40 har gott motstånd mot den. Men dess egenskaper inte begränsar till kallstarts använding. Oxidation som sker i oljan när det är för varmt i motoren leder till att motorolja åldras och förlorar sina egenskaper därför presterar Pennasol Super Dynamik jätte bra för att undvika det. På så sätt slipper man tidiga motorreparationer orskade av slitage på vevaxel och cylinderväggar. Allt det där gör att din bil kan köra under längre tid utan extra investeringar. Därför om du tänker byta olja så är Pennasol är utmärkt val.

Prisvärt köp

Om man har bestämt sig för att få tag i Pennasol 15W-40 olja som erbjuder mycket kvalitet och bra egenskaper till väldigt lågt pris så har man hamnat på rätt sida eftersom 123bildelar.se erbjuder ännu mer gynnsamma erbjudanden när det gäller denna olja med rabatterade priser på all typer av flaskor. Tänk att du kan byta hela olja i din motor smidigt med hjälp av 5L flaska och även köpa 1L som reserv. Finns det flera bilar i din garage som tillåter användning av olja med sådana specifikationer kan du även köpa 20L, 60L och även 202L stora tunnor. Ju mer du köper desto större rabatt man får i resultatet. Bara lägg varan i kundvagnen, beställ den och ange adressen så att den bli levererad direkt till ditt hem under några dagar.