Köp PETRONAS Motorolja

17 resultat

Extra stöd av moderna motorer

 

Petronas är en progressiv och innovativ inställning till kraven på smörjvätskor, oljor och smörjmedel som förbättrar din verksamhet genom att verkligen ge lovade egenskaper. Tack vare erfarenhet från samarbete såväl Formel 1, som andra rådgivare inom motorsport och motortillverkare har oljetillverkare skapat en serie av helsyntetiska oljor Syntium som är åtkomliga för var och en av oss. Det betyder att tillsatser som används i oljan testas först i extrema förhållanden på dyrbara racerbilar innan de hamnar på butikshyllorna.

 

Sortiment av oljor och deras egenskaper

 

Tillverkarens innovativa motorolja kan användas i bensin- och dieselmotorer med extra krav med tanke på partikelfilter (5000 RN 5W-30), känsliga turboladdade motorer, samt motorer som går på biobränsle och gas (CNG, LPG). För dessa ändamål passar helsyntetisk Syntium olja som uppfyller Low SAPS krav och med hjälp av CoolTech teknik ökar oljebeständighet vid höga temperaturer som garanterar säker oljefilm även vid svåra driftsförhållanden. Till skillnad från Selenium olja som är rekommenderad för Fiat, tillåter ovannämnd olja användning på BMW, VW, Renault, Ford osv. Både mekaniska och automatiska växellådor, samt transmissionsdelar har sitt eget skydd – Petronas Tutela. Helsynt olja Urania kommer att passa tunga fordon och ge bl.a. antioxiderings beständighet, skydd mot oljeslam.

 

Rätt oljebutik med brett utbud

 

Det finns ingenting omöjligt för motorolja-online.se som kan leverera högkvalitativa Petronas motoroljor, frostskyddsmedel osv. just till dig. Besök vår webbplats – hitta rätt olja efter antal egenskaper, som viskositet, typ och även pris. Jämför egenskaper och lägg motorolja i kundvagnen. Betala billigt för en burk eller spara ännu mer vid partihandel och vänta upp till 4 dagar på din frakt.