Köp PETRONAS SYNTIUM Motorolja

8 resultat

Sätt att motverka värmeproblem

 

Det finns otaliga förare på vägen men tyvärr är bara några medvetna om högt motorvärme. Moderna körförhållanden som korta resor, tomgångskörning i staden, körning med tunga laster, acceleration på motorvägar, körning på branta backar och många mer utsätter motorer under mycket stress som kan leda till farligt värmebildande. För att motverka detta problem har man utvecklat en helsyntolja Petronas SYNTIUM med CoolTech formula som skyddar mot högt motorvärme och gynnar optimal motorprestanda.

 

Särdrag och tillgängliga motoroljemodeller

 

Erfarenheten från Petronas har fått på F1-banor och de viktigaste motortävlingarna har möjliggjort utvecklingen av Petronas SYNTIUM som är tillgänglig i 7000 0W-40 olja bl.a. Denna är högteknologisk smörjmedel som kan möta behoven hos nya generationens motorer – få skydd mot överhettning. CoolTech riktar sig mot de kritiska värmezonerna - motordelar som påverkas av överdrivet värme inuti motorn för att effektivt absorbera och överföra värme och reglera temperaturen och försvara de kritiska komponenterna som kan minska prestanda och skapa friktion. Både denna och andra oljor såsom 3000 5W-40 är lämpliga för alla typer av personbilar, inklusive bensin och dieselmotorer och även senaste högpresterande bilar försedda med bränsleinsprutningar, flerventilsstyrning, turboladdare som arbetar under svåra förhållanden.

 

Billigt och enkelt att få tag i

 

Vill man prova vad senaste tekniken kan förändra i din bil, så är det tid att köpa Petronas SYNTIUM olja som har verkligen gjort allt för skydda motor från värmeförstöring. Men det går ändå att spara lite om köpa sin oljenburk i motorolja-online.se där alla priser är rabatterade.