Köp PETRONAS SYNTIUM MOTO Motorolja

2 resultat

Motoolja

 

De som är lyckliga att äga en motorcykel kan inte undvika att byta motorolja på samma sätt som det gör bilägare. Skillnaden är bara i bytesintervall och volymen av oljan som ska köpas. Fast med Petronas SYNTIUM-MOTO upptäcker man att oljetillverkaren har inte anpassat utan hellre utvecklad från början olja för både fyrtaktiga och tvåtaktiga motorer. Märkets motoroljor gynnar enkel växling, upprätthåller renhet och optimal motorprestanda. Företaget Petronas garanterar användningen av avancerad teknik och den blev den första som fick godkännande API SM för motoroljor!

 

Välj din motorolja efter motortyp

 

Petronas SYNTIUM-MOTO förfogar över ett brett urval av lösningar för motorcykeln motorer beroende av kundes behov och motortyp. Så den bästa lösninen för fyrtaktare blir Moto 4SP som är avsedd för lång körning och höga bytesintervall. Inom samma typ kan man välja en annan viskositetsklass och man får perfekt val för scootrar och mopeder av nya generationen. Mer prisvärt och universell lösning är Moto 4SX 10W-40 – halvsyntolja som passar både motorcyklar och små mopeder. För avancerade tvåtaktare med direktinsprutning FDI blir Moto 2SP idealisk olja, eftersom den är tillverkad till 100% av syntetisk basolja. Halvsyntolja Moto 2SX passar för daglig användning i "stop-start" läget och för landkörning vid högsta varvtal. Inga avlagringar bildas både i motor och avgassystem så att man får maximal effekt.

 

Enkelt och billigt

 

Vill man för första gånger byta motorolja, så är det enkelt att välja sin typ om söker i motorolja-online.se. Först rekommenderas det att föredra Petronas SYNTIUM-MOTO oljor som har allt en motorcyklist behöver. För att få tag i en lämplig motorolja till mindre pris bara stanna hos oss och kolla våra prislappar!