Köp PETRONAS Motorolja

13 resultat

Ny generation

 

Petronas presenterar en progressiv och innovativ inställning till kraven för smörjmedel som förbättrar effektiviteten av motorens drift, eftersom företaget kombinerar sin erfarenhet med innovativa tankar vilket sammanslår i en färdig produkt under namnet motorolja Petronas. Tack vare erfarenheterna i samarbete både med Formel 1, och med andra konsulter inom motorsport och fordonsmotortillverkare har PETRONAS skapat en motoroljeserie Syntium som är tillgängliga för var och en av oss. Denna serie av högteknologiska motoroljor är lämplig för alla bensin-, diesel- och gasmotorer (LPG/CNG) av nya generationens bilar.

 

Motoroljetyper

 

Petronas vill att dess produktion kan passa varje bil som kör på vår jord. Därför erbjuder de till början halvsyntoljor Syntium 800 och 1000 för universalanvändning som erbjuder utmärkt motorskydd och lämplig för både vinter- och sommaranvänding. Syntium 5000 FR är helsynt olja med egenskaper som tillåter spara bränsle och speciellt tillverkas för motorer EcoBoost Ford och Renault. 5000 RN minskar askhalt i partikelfilter hos moderna dieselmotorer så att det fungerar längre, vilket tillåter att inte förlora motoreffekt och ha mindre bränsleförbrukning. Och på toppen kan man hitta motorolja Petronas Syntium 7000 DM som dessutom minskar oljeoxidation och som följd dess åldrande, ger jämn motorarbete och utmärkt motorskydd under olika temperaturer.

 

Enkelt och billigt

 

Motor kräver ofta mycket uppmärksamhet eftersom den är bilens enda driftkällan, så är det viktigt att förse den med motorolja Petronas. För att köpa originell produkt till mindre pris kan man besöka motorolja-online.se som försäljer olika modeller till reducerat pris. Ännu mer reducerat blir det om man köper i parti.