Köp MOFIN Motorolja

8 resultat

Mofin

Motorolja är oerhört viktigt för ditt fordon. Den smörjer och kyler de rörliga delarna och håller dem rena . Dessutom hjälper hjälper motoroljan till att täta kolvarna i cylindrarna. Kontrollera alltid ditt fordons instruktionsbok innan du väljer motorolja. Om din bil fortfarande har giltig garanti är det viktigt att följa de rekommendationer som finns för att garantin inte ska upphöra att gälla. Du behöver välja rätt viskositet på motoroljan. Vilken du ska välja beror på vilka temperatur som din motor normalt sett arbetar vid. Slarva inte med ditt val av motorolja, och slarva inte med oljebytena. Det kan bli en dyr affär. Om du slarvar med dessa bitar så kan motorns livslängd förkortat avsevärt vilket kan leda till kostsamma reparationer.

En högpresterande motorolja

Mofin motorolja är en högprestanda-olja som är baserad på HC-synteseoljor. Denna motorolja kan användas i nästan alla Longlife-motorer från VW och Audi (se tillverkarens anvisningar för undantag). Den nya tillsatstekniken garanterar att denna olja är bakåtkompatibel även med äldre bilar utan längre serviceintervaller. Denna högpresterande motorolja utvecklades som standardolja för BMW, Mercedes-Benz och VW-bilar med avgasreningssystem, turboladdare och längre serviceintervaller. Mofin tillverkar högpresterande motorolja med ett brett användningsområde. Kvaliteten är resultatet av samspelet mellan de valda basoljorna och det moderna tillsatssystemet. Den rekommenderas för moderna etanolbränslemotorer (upp till E85) samt bensin- och dieselmotorer och utsläppskontrollsystem, turboladdare. Oljan ger också extra motstånd mot värme, god smörjning även vid låga temperaturer och utmärkt skydd mot slitage och rester. Mofins motorolja utvecklades för att möta kraven hos moderna bensin- och dieseldrivna fordon. Den är särskilt lämpad för fordon med otto- och dieselmotorer, med eller utan turboladdare. och används med fordon utan längre serviceintervaller. Dess moderna koncept möjliggör ett brett användningsområde och säkerställer säker användning under alla omständigheter.

Beställ ny motorolja idag

Serva din bil regelbundet och byt alltid ut delar som är utslitna eller trasiga. Då ökar du bilens livslängd. Att byta ut motoroljan med jämna mellanrum är oerhört viktigt. Gå in på 123bildelar.se. Där hittar du det mesta du behöver när det gäller motorolja och tillbehör till din bil. Du kan exempelvis köpa Mofin motorolja. Vi erbjuder låga priser, snabba leveranser och en trevlig kundtjänst som gärna svarar på dina frågor. Vi önskar dig lycka till med inköpen av nya tillbehör till din bil. Investera gärna i en riktigt högkvaltiv olja, så vet du att du får bästa möjliga skydd. Det kommer du inte att ångra.