Köp Mobil 1 NEW LIFE Motorolja

1 resultat
NEW LIFE 0W-40
Varunr:OIL-29-6062
Pris inkl. moms
Gratis frakt
I LAGER
Levereras generellt
inom 3-4 dagar

Nytt Liv för alla motorer

Förbränningsmotor är ganska invecklad bildel som kräver endast fina oljemärken vilka testar sina produkter hårt på riktigt. Mobil 1 är en oljetillverkare som aldrig går mellanväg och alltid erbjuder en liten dyrare produkt men som erbjuder oerhört bra prestanda. Dess Mobil-1 New Life oljan är perfekt både för nya och begagnade bilar i gott skick som drivs under hela året i olika klimatzoner. På grund av tekniskt samarbete med de stora biltillverkarna och användning av den senaste tekniken rekommenderas New Life för i stort sett alla typer av moderna fordon där det krävs att ge oöverträffad prestanda, även vid körning under extrema förhållanden.

Egenskaper och fördelar

Mobil-1 New Life tillverkas av en egen blandning av syntetiska basoljor med högsta prestandaegenskaper. Motorolja är avsedd för att reducera nötning till minsta värden, därigenom bibehålla motorns prestanda precis som om den är helt ny. Helsyntolja skyddar också mot bildandet av slam och hartsavlagringar under svåra driftsförhållanden, förhindrar askbildandet speciellt under arbete i extrema temperaturer och bidrar till att hålla motorn i optimalt skick. Om du vill ha exklusiv olja med låg förbrukning så är New Life 0W-40 val nummer 1 för din bil

Få tag i olja billigt

Att Mobil-1 New Life har utmärkt skydd mot friktion och är välkänt varumärke betyder inte att motorolja ska kosta egendom. Bara besök motorolja-online.se och se med sina ögon hur mycket kostar en burk av denna olja hos oss. Svaret är billigt! Du kan alltid jämföra priser med andra butiker men det osannolikt att de erbjuder mindre prislappar.