Köp MOTUL 5W-30 Motorolja

10 resultat

Miljövänlig olja

 

Moderna förbränningsmotorer utmärker sig med innovativa turboladdare, invecklade energisparande tekniker så det vore helt olämpligt att hälla dit någon mineralolja. Därför väljer man Motul 5W-30 olja för miljövänliga förare, eftersom oljan passar motorer med ”start-stopp” system, där motor arbetar ofta i lägen med lågt tryck. Det gör motorn extra känslig mot motoroljans kvalitet därför rekommenderas det Motul 8100 Eco-nergy som också gör det möjligt att köra med förlängd byteintervall. Enligt tillverkare ger syntetisk olja bränslebesparingar på upp till 10% jämfört med standardoljor.

 

För specifika förhållanden

 

En annan Motul olja är specific dexos2 som speciellt skapades för nya GM fordon. Godkännande av den nya motoroljan avser förändringar i krav på motoroljor för fordon från 2010 årsmodeller vilket omfattar bensin- och dieselmotorer med dieselpartikelfilter. Formeln för den nya helsyntetisk Motul 5W-30 motorolja utformades efter standard av den europeiska föreningen för biltillverkare som har skapats direkt i linje med kraven som ställs för europeiska avdelningen av GM-motorer med motorer utrustade av elektrotändning Euro 4 och Euro 5 för dieselmotorer.

 

Få tag i kvalitet till skruvade priser

 

Vill man verkligen få kvalitetsgaranti då ska man köpa motorolja endast från tillverkare. Motorolja-online.se är speciellt inriktad mot försäljning av oljor till alla drivande fordon direkt från tillverkare. Det bestämmer lågt pris som man betalar för köpet av Motul 5W-30 och andra oljor som är tillgängliga i vår webbplats. För att inte dra ut på tiden med oljebyte och ha alltid några liter i reserv kan du köpa i stor kanister, vilket gör köpet betydligt billigare. Bara lägg varam i kundvagnen och vi ordnar snabb leverans hur mycket du än beställer!