Köp MOBIL SUPER Motorolja

7 resultat

Egenskaper av hela motoroljalinjen

 

Det finns oljetillverkare som fokuserar endast på en motoroljetyp inom sin klass, men ifall med Mobil-1 SUPER kan oljetillverkare skryta med heltäckande utbud av produkter av samma kvalitet men med olika prisklasser och typer av basoljor som används. De har gemensam att Mobil-1 SUPER motoroljor utformade speciellt för att ge utmärkt motorskydd och pålitlig drift, vilket gör att du kan köra med fullständigt förtroende. Om du vill ge bästa skydd och motorprestanda, uppmärksamma denna motorolja. Genom att vara världsledande inom syntetiska motoroljor har tillverkare fått godkännande av biltillverkare mer än någon annan olja.

 

Tre nivåer av motorskydd

 

Trots att mineralolja finns i Mobil-1 SUPER klassen betyder det inte dålig prestanda, eftersom den är anpassad för äldre bilar med större mellanrum i motordelar och 1000 X1 15W-40 kan tillfredställa behov av att rengöra motor av slam, ge utmärkt högtemperatursskydd och högt friktionsskydd. Halvsyntolja 2000 X1 utöver ovannämnda egenskaper säkerställer utmärkt skydd mot friktion och goda driftsförhållanden vid kallstart. När det gäller helsyntolja 3000 X1 5W-40 så är den ett idealiskt val för dem som söker möjlighet att ge en lång livslängd för motorer i bilar av olika slag och produktionsår, samt en ökad skyddsnivå i ett brett temperaturområde.

 

Super priser för super olja

 

Det är oundvikligt att motorolja ska bytas regelbundet, annars kan motor skadas eller den får minskad livslängd. Så ska man köpa Mobil-1 SUPER som kommer att passa både nya och gamla fordon oavsett hur mycket man är redo att betala. Hos motorolja-online.se kan man dock får tag i sin oljeburk mycket billigt eftersom här i butiken har man sänkt priserna rejält.