Köp MOBIL ESP Motorolja

2 resultat
ESP 0W-40
Varunr:OIL-69-1403
Pris inkl. moms
plus frakt

I LAGER

Uppmaning för moderna motoroljor

 

För att försöka göra miljö renare eller åtminstonde minska negativa effekt använder man fordon med avancerade avgasrengöringssystem. En av dem mest krävande är dieselpartiklefilter som ganska känslig mot dåligt bränsle och även motorolja av otillräcklig kvalitet. Alla omständighetena leder till att det blir täppt och kan inte effektivt rengöra avgaser från partiklar, vilket kan leda till ökat baktryck och negativt påverka bränsleförbrukningen. För sådana fall passar Mobil-1 ESP olja med låg askhalt vilket minskar samling av hårda partiklar i filter som ökar dess livslängd. Dessutom förlänger Mobil Formula 5W-30 brukbarhetstiden av katalysatorer i bensindrivna bilar.

 

Universiell olja för nutida bilar

 

Ett annat exempel på motsvarande av oljor nutida behov är ESP 0W-40 som är framställd för att säkerställa exceptionell rengöring, slitage och prestanda i allmänhet. Mobil 1-ESP överstiger eller uppfyller kraven i många av branschens mest avancerade standarder av biltillverkare för moderna diesel- och bensinmotorer. Låg svavel- och fosforhalt bidrar till minskning av "förgiftning" av bensinkatalysatorer. Aktiva rengöringsmedel i Mobil-1 ESP bidrar till mindre bildandet av insättningar och slam för att säkerställa en lång livslängd för motorn tack vare dess renhet. Enastående värme- och oxidationsstabilitet bidrar till sänkning av oljeförstöring, vilket gör det möjligt att skydda motorn under ett längre oljebyteintervall. Och förtås skryter oljan med låg oljeförbrukning som minskar graden av miljöförorening med kolväten.

 

Lätt och förmånligt att få tag i kvalitativ olja

 

Helsyntoljor har utmärkta egenskaper så de är värda varje krona man investerar i oljebyte. Behöver din bil också undergå oljebyte? Välj Mobil-1 ESP i motorolja-online.se där det säljs olika produkter av denna oljetyp till ganska reducerade priser!