Köp MOBIL 5W-30 Motorolja

5 resultat
Mobil 1 ESP 5W30 PAIL
Varunr:OIL-2093-6457
Pris inkl. moms
Gratis frakt
I LAGER

Behov av förstklassigt skydd

Moderna motorer kräver ett nytt tillvägagångssätt för att hålla ens motor igång om möjligen längre och känd oljetillverkare har förberett en bra lösning – det är Mobil-1 5W-30 helsyntetisk olja. Den är byggd med en avancerad teknik som är konstruerad på så sätt att ge exceptionellt slitageskydd, tvättningsegenskaper och övergripande prestanda. Flaska med denna motorolja kommer att stödja din motor från oljebyte till oljebyte, vilket hjälper till att förbättra och förlänga din motors liv. Dess förbättrade friktionsegenskaper bidrar till att ge utmärkt viskositetskontroll. Dessa förutom sin förmåga att prestera under kalla väderförhållanden, hjälper att leverera starkare bränsleekonomi för ditt fordon. Mobil-1 5W-30 uppfyller eller överstiger kraven i branschens hårdaste standarder och överträffar konventionella oljor. Mobil-1 är helsyntolja som levereras i form av standardutrustning i många olika fordon, inklusive högpresterande fordon.

Huvudfördelar som oljan har

Eftersom Mobil-1 är vanligen val nummer 1 för de flesta bilister som verkligen bryr sig om sin bil vore det kul att ta reda för vilka egenskaper man älskar denna produkt. Först och främst utgår man från avancerad helsyntetisk formel som hjälper att förhindra insamling och bildning av slam för att möjliggöra lång motordrift. Det uppnås också tack vare utmärkt övergripande smörjning och slitage skydd i de flesta körstilar, samt högt värme- och oxidationsstyrka i samband med oavbrutet samma prestanda under lång oljebyteintervall. Eftersom man väljer Mobil-1 5W-30 strikt i sin viskositetsklass är det viktigt att motorolja behåller den på bästa nivå. Denna helsyntolja hjälper att spara på bränsle i många olika fordon dels tack vare lätt kallstart dels tack vare tvättande egenskaper som förhindrar några föroreningar i oljan. Eftersom kallstarten blir lätt gynnar det funktion av startmotor och sparar även elförbrukning i bilen.

Välj billigt och klokt

Om man vill säkra sin bil från eventuella problem med motor då behöver man hålla koll på olja man häller i sin bil. När man väljer Mobil-1 5W-30 kan man vara säker på att produkten är speciellt utvecklad för din bil eftersom den har nödvändig uppsättning av tillsatser som tillsätts in i högkvalitativ basolja. Trots detta är det möjligt att köpa oljan till rätt och rimligt pris. Hos 123bildelar.se finns ett brett utbud av motoroljor som är lämpliga för din bil och vilka har rabatterade priser. Bara välj produkten, lägg den i kundvagnen och ange leveransadressen så att varan kommer att skickas inom ett par dagar till dig.