Köp MOBIL 0W-40 Motorolja

2 resultat
ESP 0W-40
Varunr:OIL-69-1403
Pris inkl. moms
plus frakt

I LAGER

Speciellt skydd

Mobil-1 0W-40 ESP är helsyntolja som är utformad för att ge exceptionell rengöring, slitagestyrka och övergripande prestanda. Den hjälper till att förlänga motorns livslängd och bibehålla effektiviteten hos utsläppssystemen i både diesel- och bensindrivna bilar. Mobil 1 ESP 0W-40 uppfyller eller överträffar kraven i många ledande biltillverkarnas standarder som krävs för nyare moderna diesel- och bensindrivna personbilar. Mobil-1 0W-40 är tillverkad med en lämplig blandning av framkantskomponenter som är helt kompatibla med de senaste dieselpartikelfiltret (DPF) och bensinkatalytiska omvandlare (CAT). Mobil 1 ESP 0W-40 har utformats för att hjälpa till att leverera enastående prestanda och skydd i kombination med potentiella bränsleekonomiska fördelar. Motoroljan rekommenderas för alla typer av moderna bilmotorer, särskilt de högpresterande motorer som finns i de senaste personbilar, SUV och lätta skåpbilar. Oljan har General Motors Service Fyll dexos2 godkännande, vilket krävs för alla nya GM/Opel/Vauxhall/Chevrolet modeller, vilket gör den speciellt lämpad för extrema förhållanden, där konventionell olja ofta inte kan utföra sin funktion.

Lösning för dieselmotorer

Mobil 1 Turbo Diesel 0W-40 är tillverkad med en passande blandning av högpresterande syntetiska basoljor som är förknippade med effektiva tillsatser. Oljans breda viskositetsområde hjälper till att ge oöverträffade skyddsnivåer, bra bränsleekonomi och en övergripande jämn körupplevelse. Motorolja hjälper till att hålla motorer som går i arktisk extrem kyla och rengöra avlagringar, slam och lack som ofta bildas vid högtemperatursdrift. Att produkten lever upp eller överträffar många globala industristandarder och viktiga krav från ledare inom oljebranschen är hörnstenen i prestationsutrymme som gör det möjligt för Mobil 1 0W-40 att fortsätta fungera bra jämfört med konventionella oljor. Dessutom motoroljan hjälper till att minska oljans åldrande, vilket möjliggör förlängt skydd mellan oljebyte. Tack vare minsking av friktion bidrar Turbo Diesel 0W-40 till att förlänga motor- och elsystemets livslängd.

Var man köper prisvärt

Vill man verkligen bidra i fordonets livslängd då krävs det lite – en bra motorolja som tillfredställer bilens och kundernas behov. Mobil-1 0W-40 är just alternativ man letar efter för den presterar utmärkt och det går att hitta den i 123bildelar.se. Där finns oljemärkets högpresterande produkter till rimliga priser som skiljer avsevärt från prislappar från andra butiker. Bara hos oss går det att spara på köpet av både enskild oljeflaska eller hela tunna fulld med oljan. Leveransen är väldigt snabb hos oss – från den tiden du beställer tar det lite tid innan vara skickas till dig vilket upptar 2-4 dagar.