Köp LIQUI MOLY TOP TEC Motorolja

6 resultat

Nästan idealisk olja

Top Tec 4100 5W-30 är en modern universiell motorolja av den extra klassen. Som ett resultat av en kombination av okonventionella basoljor som är baserade på syntestekniker tillsammans med i det senaste tillsatspaketet erbjuder Liqui-Moly TOP-TEC perfekt skydd mot slitage, sparar olja och even bränsle, för att inte tala att den främjar snabb tillförsel av smörjfilm i motor vid dess start. Extra lämpligt blir olja för bensin- och dieselmotorer med dubbelt avgasrengöringssystem som passar ekologiska normerna EURO IV. Basoljans motståndskraft mot oxidation har väsentligt stärkts efter unika tillsatser har applicerats, med en minskad mängd svavel-, fosfor- och klorföreningar. Dessutom tillåter helsyntolja oljebyte upp till 3.000 mil.

Ännu högre motorskydd

En nyare modell av Liqui-Moly TOP-TEC låg-ask motorolja passar för året runt användning för bensin- och dieselmotorer. 4600 5W-30 rekommenderas för moderna dieselmotorer med flerstegs katalysator och partikelfilter (DPF). Utmärkt för användning i bilar som är konverterade till naturgas och flytande gas (CNG/LPG). 2015 fick helsyntolja det senaste godkännandet från Mercedes-Benz för motorer med EURO 5/6, vilket gjorde möjligt att helt ersätta motorolja Top Tec 4700 5W-30.

Högt motorskydd till lågt pris

En kvalitativ olja är oersättning del av en modern bil, därför bör man välja Liqui-Moly TOP-TEC för att förhindra stor friktion mellan metalldelar. Därför välj olja från Liqui-Moly och även passa på att spara på det med hjälp av erbjudanden från motorolja-online.se. Där hittar man olika variant, såsom 4100 5W-30 eller 4600 5W-30 för olika motortyper och bränsle. Tveka inte på sitt och priset och beställ leverans av varor direkt till ditt hem.