Köp LIQUI MOLY SYNTHOIL Motorolja

5 resultat

Äkta produkt

Varje förare vet att endast den motoroljan som är helt syntetisk ger önskade egenskaper för motor och sköter om dess lång driftstid. Dock tolkas begreppet 100% "syntetisk" på olika sätt i olika länder. Endast i Tyskland nästan det enda landet i världen bestämmer lagen begreppet helsyntolja. Enligt den tyska normen DIN ska syntetisk olja ( «vollsynthetisches») innehålla 100% bas från PAO (polyalfaolefiner) och tillsatspaket. Genom att köpa en riktig tysk produkt såsom Liqui-Moly SYNTHOIL kan man vara säker på dess sanna kvalitet. Genom att köpa oljan syntolja från Liqui Moly köper man en riktig tysk produkt.

Egenskaper av enskilda oljetyper

Liqui-Moly SYNTHOIL presenterar ett brett urval av syntetiska oljor i olika viskositetsklasser för moderna motorer. För energibesparing och lätt motorstart vid låga temperaturer finns det Longtime 0W-30 och Energy 0W-40. Men vill man få tag i oljan inom brett användningsområde så kan man välja från High Tech 5W-30 eller 5W-40 för bättre funktion av DPF-filter och extra skydd av moderna bilar under lång tid. Och för att köpa en riktig olja för så populära i Europa dieselbilar föredrar man Diesel Synthoil 5W-40 som bidrar till turboladdarens längre drift och undviker negativa verkan från användning av bränsle av dålig kvalitet.

Välj sin olja och pris

För att glädja sin motor ska man absolut välja helsyntolja och vilken tillverkare förstår sig bra i det? Ja, det är Liqui-Moly med SYNTHOIL motorolja som hittar sin kund lätt. Därför besök motorolja-online.se för att jämföra deras egenskaper och göra sitt val till så lågt pris som möjligt.