Köp LIQUI MOLY LEICHTLAUF Motorolja

5 resultat

Inga hinder

När man startar motor speciellt vid kalla temperaturer så utsätts motorens delar för enorm slitage och olja ska minska dess nivå så lågt att motorens effekt och livslängd ökar. Därför kräver bilen speciella lättflytande oljor som är baserade på syntetiska basoljor med använding av PAO ämnen men innehåller en del av mineral olja, vilket ger universal lösning för vanliga bilar med bensin- och dieselmotorer. Liqui-Moly LEICHTLAUF är en framgångsrik kombination av både oljetyper som med hjälp av utvalda avancerade tillsatser erbjuder exceptionellt skydd mot slitage.

Egenskaper

På grund av den senaste tekniken presterar halvsyntolja från Liqui Moly nästan så bra som helsyntetolja med hjälp av basolja från PAO syntetmaterial, men samtidigt får man billigare produkt som uppfyller moderna krav på internationell standard API och ACEA, och har även de godkännanden från tillverkare som Mercedes-Benz och Volkswagen Group. Liqui-Moly LEICHTLAUF har en hög stabilitet mot oxidation och förbränning, därför kan den användas i högt belastade bensin- och dieselmotorer med turboladdare och intercooler. Med hjälp av snabb oljetillförsel till motordelar vid låga temperaturer, högt slitskydd, lågt konsumption och utmärkt motorens renhet gynnar High Tec olja motorens goda hälsa.

Tillgänglig kvalitet

Hög kvalitet betyder högt värde så är man redo att betala mycket för en verkligen pålitlig produkt. Liqui-Moly LEICHTLAUF är verkligen en sådan olja, men det går ändå att få tag i den till mindre pris om man handlar i motorolja-online.se. Välj halvsyntolja efter viskositet, lägg den i kundvagnen och betala rabatterat pris.