Köp LIQUI MOLY 5W-40 Motorolja

5 resultat

Val för dieselmotor

Eftersom moderna dieselmotorer har blivit så invecklade har de högra krav när det gäller bränsle och motorolja. Därför här passar endast syntetisk teknik med lågfriktionsmotorolja för krävande dieselmotorer. Snabbast oljespriddning under kallstart och minsta friktion under daglig körning, ger en extremt lång livslängd för en sådan motorn. Därför väljer man Liqui-Moly 5W-40 som har utmärkt förmåga att ta bort smutst och rengöra metalldelar vilket håller motorn rena. Ett vanligt dieselproblem är sotbildning pga. oljeförjockningen som minskas betydligt av Liqui-Moly Diesel High Tech. Dessutom för att låta motor tillhandahålla sin huvudfunktion ger olja en stabil smörjfilm även under extrema driftsförhållanden. Allsäsongsolja som passar nya injektionssystem med pumpinjektorer och andra dieselmotorer med och utan turboladdning. Speciellt lämplig där det finns långa mellanrum mellan oljebyte och extrema motorkrav bland annat när det gäller körning under extrema temperaturer.

Egenskaper som passar alla motortyper

En stor del i utvinning av motorns prestanda beror av motorolja man använder därför har Liqui-Moly förberett Leichtlauf 5W-40 – speciell lågfriktionsolja för allsäsongsanvändning för bensin- och dieselmotorer utan dieselpartikelfilter (DPF). Kombinationen av innovativa basoljor och den senaste additivtekniken garanterar en smörjmedel som minskar olje- och bränsleförbrukningen och som garanterar snabb smörjning av motorn. Beroende på tillverkarens instruktioner kan oljebyteintervall gå upp till 4.000 mil. Det ska inte förundra någon eftersom vid användning av Liqui-Moly 5W-40 uppnås snabb oljeleverans vid låga temperaturer och optimal oljetryck skapas vid alla motorvarvtal. Högt stabilitet mot skjuvning och åldrande tillsammans med temperaturbeständighet gynnar motor som alltid går lätt och tillåter spara på bränsle och som följd minska utsläppsnivåer. Oavsett man har katalysator och turboladdare i både personbil eller nyttofordon hög prestanda är garanterad eftersom en rad av tester har bekräftat förmåga att leverera ovanstående egenskaper.

Få tag i rätt olja

Om man behöver extra skydd för dieselmotor så väljer man Diesel High Tech olja eller Leichlauf för lång driftstid inom Liqui-Moly 5W-40 viskositetsklass. Dessa och andra oljor går det att köpa med betydligt rabatt i motorolja-online.se butiken som har skapat ett brett utbud av de oljeprodukter som du behöver. Bara välj hur mycket olja du vill ha – antingen 1L eller 5L för hela oljebyte och lägg varan i kundvagnen. När du tänker betala för köpet fundera också på att ju mer du köper desto mer rabatt du får. I alla fall efter att man har beställ oljan kommer den att levereras direkt till ditt hem under ett par dagar inom Sverige.