Köp LIQUI MOLY 5W-30 Motorolja

10 resultat

Lämplig för den som älskar sin bil

Man ska inte dölja att Liqui-Moly 5W-30 är den olja som passar just din bil, speciellt om den är ny fylld med innovationer inne. Top Tec motoroljor använder grundläggande komponenter som tillverkas med den senaste syntestekniken och har de högsta skyddsegenskaperna. Oljor innehåller ett speciellt tillsatspaket med minskat innehåll av svavel-, fosfor- och klorföreningar, vilket säkerställer lämplighet med specifika avgasrengöringssystem och säkerställer minimala utsläpp av skadliga ämnen. För att kunna låta motor fungera om möjligen längre utan reparation ska motorolja snabbt levereras och spriddas till alla friktionsdelar både vid höga och låga temperaturer. På så sätt ltillhandahåller Liqui-Moly 5W-30 högt motorskydd mot slitage och säkerställer motorns renhet, minskning av utsläpp och bränsleförbrukning. Lågask och högkvalitativ helsyntolja (Mid SAPS) passar för året runt användning hos bensin och dieselmotorer av bilar. När man har dieselmotor med moderna flerstegs katalysator och partikelfilter (DPF) så ska man inte tveka i Liqui-Moly 5W-30.

Särdrag av oljeklassen

Liqui-Moly Top Tec är en grupp av specialoljor Low SAPS & Mid SAPS, dvs oljor med reducerade svavelföreningar (S), zink (A) och fosfor (P), och även med reducerad askhalt. Dessa rankas enligt ACEA som en C1-C4 och skapade för europeiska fordon med särskilda flerstegssystem inom avgasrengöring och partikelfilter (DPF) – dvs. de flesta moderna bilar. För att jämna ut små mängder av vanliga antifriktions tillsatser baserade på zinkdialkylditiofosfat kompletteras antifriktionsuppsättning med organiska molybdenföreningar. Liqui-Moly 5W-30 passar speciellt för Mercedes Benz, VAG, GM (Opel), BMW, PSA, Honda, Toyota, Fiat, Ford och Mazda och några andra liknande bilmärken med motorer av samma krav. Den ersätter den ursprungliga motoroljaor som biltillverkare använder i monteringshallen, vilken har nödvändig godkännande och kan användas både under och efter garantiperioden. På grund av förekomsten av originellt godkännande hos biltillverkare kan användningen av denna motorolja spara alla garantibetingelser när underhållet genomförs.

Billigt och lätt att beställa

Vill man vara säker på att din motor ska vara i drift under lång tid utan stora investeringar i dess reparation då välj Liqui-Moly 5W-30 som lovar överlägset skydd för alla inre motorns komponenter där olja flyter, samt även känsliga avgassystem och turboladdare. För att spara även här besök motorolja-online.se butiken där du kan beställa produkten till verkligen skruvat pris. Välj varorna, dess volym och lägg dem i kundvagnen. Efter du har betalat för köpet and angivit adressen kommer dem levereras till dig inom ett par dagar.