Köp LIQUI MOLY 10W-40 Motorolja

4 resultat

Halvsyntoljor

En av dem halvsyntetiska motoroljor från Liqui Moly som passar de flesta små nyttofordon och personbilar med dieselmotor är Diesel Leichtlauf 10W-40 som är ytterst högteknologisk produkt. Den är bränsleeffektiv motorolja, som skapas genom användning av moderna tillsatser och högkvalitativa syntetiska basoljor. Denna modell utmärker sig med sin förmåga att förebygga bildning av sot, vilket är så vanligt i dieselmotorer. Med tanke på att dessa bilar drivs året runt passar denna Liqui Moly 10W-40 utmärkt även för motorer med turboladdning eller utan den, samt laddluftkylaren. Med denna olja märker förare med tiden att oljan ger förbättrat skydd mot slitage, även vid drift under låg temperatur, samt lätt motorstart om vintrar.

Ännu mindre friktion

Liqui Molys begrepp ”Leichtlauf” avser oljor för låg premium prisnivå där kvaliteten är inte sämre än hos helsyntoljor och här fokuserar man på ”leicht lauf” alltså ”lätt gång” som motor får med användning av denna olja tack vare minskad friktion. Liqui Moly 10W-40 med MoS2 förbättrar ännu mer anti-friktions egenskaper som resulterar i snabb oljetillförsel vid kallstart, vilket passar speciellt stafstrafik med korta och ofta körningar. Den optimala innehåll av tillsatsmedel, liksom beprövade smörjmedel - molybdendisulfid (MoS2), erbjuder en utmärkt smörjoljeegenskaper speciellt vid mest krävande belastning och långa oljebytesintervall.

Mycket gynnsamt

En förfinad oljeprodukt som är resultat av flerårs utveckling betyder inte att man är tvungen att betala för den så mycket som de flesta oljebutiker kräver. Det räcker att kolla i 123bildelar.se priserna och man blir visst överrraskad över dem. Bara mata in Liqui-Moly 10W-40 i sökfältet och hitta en av de flesta motoroljor för olika ändamål och motortyper.