Köp HIGH PERFORMER Motorolja

99 resultat
5W-30
Varunr:OIL-39-6065
Pris inkl. moms
plus frakt

I LAGER

High-Performer

 

Varför är motorolja viktigt för ditt fordon? Motoroljan smörjer och kyler de rörliga delarna i ditt fordon och gör så att de förblir rena. Utan motorolja skulle fordonets drift bli kraftigt påverkad. Motoroljan hjälper även till med att täta kolvarna i cylindrarna. Titta alltid i din manual till ditt fordon för rekommendationer om vilken eller vilka motoroljor som passar till ditt fordon. Detta är inte minst viktigt om du har garanti på din bil som fortfarande är giltig. För om du väljer en alternativ motorolja än den som står i instruktionsboken, så kan garanatin upphöra att gälla. Välj en viskositet (tjocklek) som passar de temperaturer som ditt fordon normalt arbetar med. Slarva inte med oljebytena, utan se till att byta olja regelbundet. Om du slarvar med oljebytena och hoppar över vissa intervall så kan din motor få en betydligt kortare livslängd, vilket kan bli en dyr historia.

 

Minskad förbrukning

 

High-Performer är en utmärkt motorolja både för äldre och nyare fordon. De har en avancerad formel som ger skydd mot slitage och avlagringar. Den skyddar även mot slam och annan smuts. Motoroljan klarar även riktigt höga temperaturer. Med High-Performer håller du din motor i riktigt gott skick. Dessutom blir förbrukningen av olja låg med denna produkt, vilket du sparar pengar på eftersom behovet av att fylla på ny motorolja minskar. Det är viktigt att köra med rätt oljenivå. I oljetankens lock sitter det en oljesticka. Den använder du för att enkelt se oljemängden. På stickan finns ett streck som visar hur mycket olja du ska ha i bilen. Kom ihåg att alltid torka av stickan innan du för ner den i oljetanken, efter det läser du av stickan. Det är viktigt att torka av den eftersom det skvätter olja på stickan när du kör, vilket gör att när du drar upp den för första gången så är det lätt att det som visas är missvisande.

 

Beställ ny motorolja idag

 

Det är viktigt att byta ut trasiga och utslitna delar på sin bil. Kom också ihåg att byta motorolja med jämna mellanrum. Undersök först så att oljan säkert kommer att passa till just din bil. Det finns många olika typer av motorolja och alla passar inte alla bilar. Varmt välkommen till motorolja-online.se. I webbutiken hittar du det mesta när det gäller motorolja till bilen, till riktigt bra priser. Du kan exempelvis köpa High-Performer motorolja. Dessutom erbjuds snabba leveranser och en kunnig kundsupport svarar gärna på dina frågor. Ett varmt lycka till med inköpen av nya tillbehör till din bil.