Köp HIGH PERFORMER Motorolja

46 resultat

En universal olja för moderna bilar

 

Moderna bilar används under hela året och förstås vill man inte förlora oljans egenskaper antingen om vinter- eller sommartid. Så erbjuder High-Performer en helsyntolja som är högpresterande och lättflytande vilket uppnås tack vare avancerad HC-syntesteknik. 5W-30 har en kombination av toppmodern additivteknik och stabila viskositetsförbättrare som garanterar utmärkt motorprestanda även under extrema driftsförhållanden. Motorolja passar för användning året runt tack vare speciella tillsatser som förebygger oönskade friktioner och underlättar motorns arbete. Tack vare dessa tillsatser och ett särskilt viskositetsindex uppnås bränsleekonomi.

 

Lösning för äldre bilar

 

Inte hemlighet att efter en lång driftstid får motordelar mer spelrum mellan sig och därför kan modern helsyntolja användas där, och i så fall hittar man trögare mineralolja som High-Performer också erbjuder. Det är 20W-50 som passar både bensin- och dieselfordon och tack vare brett vistositetsvärden erbjuder utmärkt beständighet mot hög temperatur, tack vare sina god flytegenskaper passar också för ganska kalla vintrar om vid använding hos äldre bilar. Motorolja kan skryta med utmärkta rengöringsegenskaper som garanterar renhet och förebygger bildande av avlagringar. Oljan passar för parken med blandade bilar med olika motortyper.

 

Köp prisvärt

 

Både helsyntolja eller mineralolja från High-Performer lovar utmärkta egenskaper om de används för lämpliga fordon. Det kan man få veta i motorolja-online.se som inte bara säljer olika motoroljor till reducerade priser utan också listar utförliga beskrivningar av olika oljor som tillåter att bestämma korrekt vilka bilar dessa får användas för. Och priser som de har kommer att gynna oftare och regelbundet byte av motoroljan.