Köp HIGH PERFORMER 5W-30 Motorolja

15 resultat

Val för franska bilar

Både Citroen och Peugeot som ingår i samma grupp använder gemensamma förbränningsmotorer vilka har sina egenskaper och särdrag. Dessa främjar lägre bränsleföbrukning och sköter om miljö tack vare ett antal katalysatorer och partikelfilter om vi talar om dieselmotorer. Därför om man letar efter prisvärd olja för dessa bilar bör man uppmärksamma High-Performer 5W-30 C2 SAPS som passar just ovanstående bilar. High-Performer Peugeot + Citroen är verkligen bränslebesparande motorolja för moderna bensin- och dieseldrivna bilmotorer med förlängda oljebyteintervaller. Perfekt lämplig för fordon med trefaskatalysatorer och dieselpartikelfilter. Denna bränsleekonomiska motorolja är utmärkt för moderna motorer med eller utan turboladdare både i personbilar och nyttofordon. High-Performer 5W-30 C2 SAPS är en universell lågviskositets olja tillverkad av specialbasoljor. Noggrant utvalda, högeffektiva tillsatser ger dessa högpresterande oljor bränsleekonomi som man förväntar, säker smörjfilm, effektiva tvättnings- och dispergeringsegenskaper och på så sätt överlägset skydd mot slitage, korrosion och skumbildning.

Val för tyska bilar

High Performer 5W-30 LL är en annan olja som hellre passar motorer och tekniker hos tyska bilar, såsom BMW, Mercedes, VW vilket är utmärkt för moderna bensin- och dieselmotorer oavsett närvaro av turboladdare i personbilar och större fordon, som kräver de mest aktuella specifikationerna ACEA A3, B3, B4 och API SL/CF. Oljan är speciellt godkänd som Longlife-01 BMW + Mercedes. Den är en syntetisk modern oljan som med sin bredd viskositetsklass och egenskaper passar de flesta universiella tillämpningar. Tillverkad av specialbasoljor med hög viskositetsindex och grundligt utvalda tillsatser, som belönar förare med utmärkande bränsle- och oljeekonomi oavsett körning vid full och delvis belastning. Under olika temperatureområden visar sig olja att vara stabil när det gäller viskositetsbeteende och skjuvstabilitet. Tack vare bra kallstartegenskaper och skydd mot korrosion, friktion och skumbildnig uppnår motorolja hög plats bland andra motoroljor.

Hitta billigt och nära dig

Eftersom oljebutiker som finns i din stad kommer osannolikt att rymma alla slags motoroljor i en butik, då är det en bra ide att besöka motorolja-online.se butiken för att bläddra ett brett urval av High-Performer 5W-30 oljor som passar såväl Peugeot + Citroen, BMW +Mercedes, som andra bilmärken och det betyder att dessa billiga oljor är speciellt skräddarsydda för behov av motorer. En annan bra fördel är att priser hos vår butik är betydligt skruvade så att vad man än väljer och hur mycket man än köper så får man ansenligt rabatt. Besparingar man får i resultat kan man spendera på andra saker i stället för att betala extra till giriga oljebutiker som även inte alltid har den olja du behöver.